Wojtek78 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Łowie często w Dublinie głównie na kanałach albo na rzece Tolka . Jak się zrobi cieplej chciałbym połapać makrele na leki spining. Ktoś chętny? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Wojtek bardzo dziękuję, że otworzyłeś ten wątek! Właśnie w tym wszystkim chodzi o to by Polacy dzielili się swoją wiedzą na temat miejskich połowów nie tylko tutaj ale też poza granicami. SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek78 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Dzięki Remek za wsparcie. Łowił może ktoś może w Grand canal dock w centrum Dublina ? Jest to miejsce gdzie grand canal wpada do rzeki Liffey. W czasie przypływu wpada tu tez słona woda z morza. Wydaje mi się że powinny tam być ładne okonie. Byłem tam na chwile w czwartek ale niestety bez żadnych efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W Liffey czasami zdarzało mi łapać łososie ale dawno nie byłem brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek78 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 A łapałeś w centrum czy wyżej, może się jakoś ustawimy w tygodniu ? Jutro wieczorem idę na szczupaki na Royal Canall . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wojtek78
Łowie często w Dublinie głównie na kanałach albo na rzece Tolka . Jak się zrobi cieplej chciałbym połapać makrele na leki spining.
Ktoś chętny?
pozdro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi