barwena1977 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Może ktoś używa tego ubuwia i ma wyrobione zdanie?Zastanawiam się czy dobrą alternatywą będą dobre buty wojskowe biorąc pod uwagę że prawdziwe brodzenie to będzie u mnie max15% łowienia a reszta to błotko,chodzenie po zalanych łąkach,przejście kanaliku czy ew. podebranie rybki.korkersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 z tego co sie orientuje co Standerus mial / ma z nimi do czynienia i raczej bardzo chwalil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Korkers super buty.Bardzo trwałe,bardzo dobre były z wymiennymi podeszwami.Można było zmieniac podeszwę gumową na filcową.Bardzo fajne było to rozwiązanie,szybko sie to zakładało.Poszukaj tych z wymiennymi podeszwami.Potrzebujesz traper na muł,piasek masz gumową, idziesz na kamienie zakładasz filc.W podeszwie w bucie było miejsce na ta wkładkę wykrojone tak że filcowa lub gumowa wchodziła do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mogę takie kupić za ok 200zł i dlatego pytam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Standek w nich śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 To kupuj.Miałem starszy model ale na stronie korkersa są jeszcze nowsze modele butów z wymiennymi podeszwami.Ja swoje kupiłem na wyprzedazy i smigałem z 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A co mi tam !Wezmę te buciki tym bardziej że są w Polsce.Dla zainteresowanych powiem że za oceanem są na nie bardzo fajne promocje i kosztują ok.30$. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja mam crosscurrent od 1,5 sezonu. Po boku delikatnie się przecierają, ale ja ich używam około 60 - 80 razy w sezonie, nie suszę, nie dbam, leżą jak psy...Opcja z wymiennymi podeszwami - rewelacja. Mam trapery i filc z kolcami - więc jest doskonale, na glonowym lodowisku chodzę jak czołg - bez problemu, zmieniam sobie podeszwy na trapery i po śniegu/błocie/piasku/mchu. Ogólnie bardzo zadowolony z nich jestem, choć mogły by być trwalsze.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam wszystkich zaglądających chciałbym zapytać użytkowników tego modelu butów o opinie na ich temat wszystkie za i przeciw i przedwszystkim jak jest z rozmiarówka i ich wytrzymałością? Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Teraz dopiero zauważyłem ten wątek, buty jak najbardziej godne polecenia. Użytkuje je dwa sezony, ten będzie trzeci i jak na razie nic im nie dolega. Wymiana podeszw to była najważniejsza rzecz która spowodowała ze akurat Korkersy wybrałem. Sama wymiana szybka i bezproblemowa. System ze sznurówkami na zacisk to tez super patent.Co do rozmiaru, normalnie noszę 42, Korkersy mam 44 ( 10 )Następne tez będą tej firmy. Edytowane 3 Lutego 2016 przez adis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi