pisarz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Powolutku do celu Piotrek niemal identyczny widok mamy w Warszawie na Toruńskiej. Brakuje tylko tablic reklamowych " Hod - Dog za 1zł" .Czekamy na zdjęcia wody i ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jesteśmy na miejscu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wow.... Pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 I nasze domki .... dosłownie Sheraton ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wypas Nie mogę już w domu wysiedzieć a samolot dopiero przed 20-tą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Iiiiiii ..... W odległej galaktyce ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 I dokładnie jesteśmy tutaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Snacksy na wieczór ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeszcze nie wypłynęli, podczas przygotowania łodzi, z pomostu .... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Fajną macie pogodę. Ja wróciłem ze Szwecji w czwartek i pogoda była jak najgorszy listopad a nie przełom maja i czerwca. Ponoć był to najzimniejszy maj w Szwecji odkąd zaczęli robić statystyki pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Fajną macie pogodę. Ja wróciłem ze Szwecji w czwartek i pogoda była jak najgorszy listopad a nie przełom maja i czerwca. Ponoć był to najzimniejszy maj w Szwecji odkąd zaczęli robić statystyki pogodowe. Teraz u mnie listopad....no, może październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Juz na wodzie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odwdzięczę się Remkowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 A ja wróciłem z SE dzisiaj. Byłem w sumie niedaleko Was, jakieś 50 km, okolice miasta Vimmerby. Pogoda faktycznie jak w jakimś listopadzie: 12 stopni, wietrzysko do czwartku. Jedynie dwa dni trafiły się lepszej pogody. Pozdrawiam i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jest pierwsza metrówki zlotu. Złowił Borys. Zdjecia poźniej ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Gamleby - dzień rozgrzewki. Na wodę wypłynęliśmy około 16:00. Trzeba było przygotować łodzie, uzbroić i zapakować sprzęt itd. Cześć grupy popłynęła w siną dal (kierunek Varstervick) odkrywać nieznane, druga cześć w najbliższej lokalizacji obławiając płytką i jak sie okazało cieplejszą wodę. Gdzie sie dzisiaj opłacało? Otwarta woda, mimo ze miejscówki były grube to trzeba było powalczyć z wiatrem o sile około 6. Łódź na kotwicy płynęła prędkością szybkiego trollingu. Pobliskie miejscówki spokojne i z cieplejsza wodą przyniosły dwie ryby ponad 100cm (100 i 102) oraz 95cm. Poza tym sporo złowionych szczupaków 50-80cm. Zobaczcie zreszta na zdjęciach. Gdzie będziemy łowić jutro? Start od rana! 100cm 102cm Borys'a Catch and Release w wykonaniu Borysa Daroo2009 - 95cm 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Robert gratuluję metrówy...;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Się dzieje Trzymamy kciuki Panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Gruby początek! Idźcie za ciosem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Gamleby - dzień 2 Zaczynamy kolejny dzień. Dzisiaj cały na wodzie ... Wczoraj w nocy słońce słabo się schowało, a dzisiaj o 7:00 już ... Wiatr minimalnie mniejszy, bezchmurnie ... Krótko - krem ochronny 50+ pójdzie wiadrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A ja kurdelebele w pracy Zaczynam od dziś odkładać na wyjazd w przyszłym roku. Połamania Panowie, z niecierpliwością czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Szkoda, że lampa, ale może nie będzie tak źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi