granvorka Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Niesamowita zazdrość u mnie gości, na moich wodach zębaty przestał już ładnie brać... P.S: dzięki Remek za nagrody konkursowe, dziś doszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Słońca już nie ma ale walczymy.Karolcia i Szymuss niedaleko nas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A co powiecie na to? 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Wymiar ochronny powinien mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Niezła wyscigówa ! Bardzo ładnie ubarwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A co powiecie na to? ImageUploadedByTapatalk1433777333.092642.jpgDobry wąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A co powiecie na to? ImageUploadedByTapatalk1433777333.092642.jpgTo mój nowy PB 114 cm 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogu Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Coś tam widzę, że zagryza :-). Nieźle jak na początek. Bardzo się cieszę, że wybraliśmy dla Was właśnie Gamleby. Jak już obskoczycie wszystkie bliskie zatoki, to płyńcie dalej - na całodzienną wycieczkę w kierunku Vastervik lub Syrsan. Od groma tam naprawdę świetnych miejsc. Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Z mojego GPS'a wynika ze dzisiaj nasza łódź zrobiła ...... 45km (!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Z mojego GPS'a wynika ze dzisiaj nasza łódź zrobiła ...... 45km (!!!!)Niestety nie przełożyło się to na liczbę ryb ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Pierwsza połowa dnia była znosna, druga część to klapa. U nas dzisiaj tylko 11 szczupakow na lodce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Moje ryby łowią Woł. Brawo za metrówki.A przeciętnie to jakie wyniki są? - wszyscy zadowoleni czy tylko mistrzowie trzaskaja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Widokówki z naszej łódki:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jest i pierwsza krew Wyniki co najmniej zadawalającd Panie i Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Moje ryby łowią Woł. Brawo za metrówki.A przeciętnie to jakie wyniki są? - wszyscy zadowoleni czy tylko mistrzowie trzaskaja?Którzy to mistrzowie, to skoczę na korepetycje ???? Wyniki zależy jak spojrzeć moje przeciętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Którzy to mistrzowie, to skoczę na korepetycje Wyniki zależy jak spojrzeć moje przeciętneZałóż wahadło, albo fluo slidera . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dzień 3No to zaczynamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Remek, o 9:43 powinieneś już pić kawę po porannej sesji a nie zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Może syndrom dnia wczorajszego wtedy jest to wytlumaczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Też miałem pytać, co tak późno pewnie wczoraj poświętowali te pierwsze metrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Piekne ryby ! Gratuluje zyciowych rekordow ! Mam nadzieje, ze uda sie utrzymac tempo i gabaryty zdobyczy! PozdrawiamGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gratulacje dla łowców ! 114 to już ciężko będzie pobić A jak tam testy woblerów konkursowych, będzie jakaś relacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Poranna kawa była - Bartek robił. Szkoda, ze was tu nie ma i nie możecie pić z nami takiej kawy. Dzisiaj zdecydowanie gorszy dzień. Dziubiemy po krzakach. Napiszę później. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jak to mówią mydło i ręcznik dzisiaj się przydały. Była rzeźba w ... guanie. Różne koncepcje - płytko, na stokach, górkach, blatach, na 10m, teochę płycej, głębiej ... na jerki, woblery, blachy, muchę ... szybciej, wolniej, opadu itd. Od rana woda jak lustro. Wszystko stało. Dzisiejszy dzień większość osób komentuje krótko - lipa. Niewiele ryb, wiele przepłyniętych kilometrów, zwykle szczupaki w przedziale 50-70cm choć trafiło się kilka osiemdziesiątek (jedna 88cm). Było też kilka konaktów z rybami metrowymi. Niestety albo słabo zażerały albo ze zdziwieniem przyglądały się naszym przynętą. Wieczorem trochę sie ruszyło. Ryba jakby żwawsza, chętniej odprowadzała przynęty. Zobaczymy jak jutro. Dzisiejszy dzień nie był najlepszy. Poszukiwań szczupaków ciąg dalszy. Pozostało jeszcze kilka dni. Kończymy w sobotę więc może jest jeszcze szansa zna zadawalające łowy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Największe ryby padają zawsze w ciągu dwóch ostatnich dni wyjazdu. Teraz też tak będzie! Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi