admin Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nie jesteś widzę doświadczony Dla przedszkolaków są kwiatki, serduszka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) W granicach 30-50 na głowęTo nie ma tragedii - na podstawie moich 4 szkierowych, majowych, wyjazdów - każdy w kilkuosobowym gronie mogę ocenić że to wynik przeciętny. Lepsze wyniki dostępne są dla mistrzów lub przecietnych wędkarzy trafiajacych w bardzo dobre warunki. Takie 40-50 szt na głowę daje się wydobyć w przecietnych/słabych warunkach ale trzeba ambitnie walczyć od pierwszej do ostatniej minuty- nie mam twardych danych ale oceniam że na szkierach (dla dobrze łowiącego wędkarza) - ryby ponad 100 cm trafjaja sie jedna na około 100/200 sztuk (mniejszych ryb) więc 4 metrówki (na 19 osób i około 800 ryb) to też nie tragedia a przeciętny wynik.(Nie byłem ale śledzę dokładnie to co pisaliście. Może za rok się dołączę). Gratuluję dobrego wyniku ankiety i tego o czym on świadczy. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez analityk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie a planujecie jakiś jerkbaitowy zlot jeszcze w tym roku w Polsce? Myślę, że na taki weekendzik wielu chętnych by się znalazło A wyniki to rzecz drugorzędna dla mnie. Bardziej liczą się ludzie, kontakt z przyrodą i nauka. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie a planujecie jakiś jerkbaitowy zlot jeszcze w tym roku w Polsce? Myślę, że na taki weekendzik wielu chętnych by się znalazło A wyniki to rzecz drugorzędna dla mnie. Bardziej liczą się ludzie, kontakt z przyrodą i nauka. Tak, sierpień - okoń i sandacz. Nie obiecuję niczego ... ale jak się ogarniemy z kilkoma tematami to będziemy załatwiać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxiu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Tak, sierpień - okoń i sandacz. Nie obiecuję niczego ... ale jak się ogarniemy z kilkoma tematami to będziemy załatwiać. Super, będę czekać A już teraz zaczynam negocjacje z żoną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Tak, sierpień - okoń i sandacz. Nie obiecuję niczego ... ale jak się ogarniemy z kilkoma tematami to będziemy załatwiać. Heh, wynegocjowałem 3-4 dni ale najpierw zmiana 4kółek i Chrzciny Bliźniaków.A na szwedzki wypad mam 10 dni w następnym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 K-Pon ja też mieszkam w Krakowie więc w razie czego można pomyśleć o wspólnym transporcie. Co prawda negocjacje z żoną czekają mnie dopiero w piątek bo jestem w delegacji ale myślę pozytywnie Zbliżają się jej urodziny, jeśli prezent się spodoba to będzie idealny moment żeby pogadać o zlocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Moja ma jutro (dzień Ojca ). Transport Ok. Planuje kupić SUVa początkiem lipca to będzie wygodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 No to będziemy w kontakcie już na priv żeby nie śmiecić w tym wątku (właśnie się upewniłem - moja ma w piątek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ha ha ha ... utworzymy za chwile wàtek - sposobów 10 na to by przekonać żonę do kolejnej wyprawy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeden z niezłych: zabrać ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeden z niezłych: zabrać ze sobą Ten zlot pokazał że się da 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ten zlot pokazał że się da Potwiedzam z autopsji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam Panowie Mówicie o negocjacjach z Małżonkami...A jam przeszkolony w kwestii czegoś co nazywa się: "znajdź ukrytą potrzebę klienta, jak ją znajdziesz i podsuniesz sposób je zaspokojenia, to sukces masz na tacy...."Ok, Małżonka, czy niewiasta towarzysząca, to z jednej strony Kobieta czy Żona, ale....i też Klient, któremu chcemy sprzedać nasz wyprawowy pomysł...Znacie Jej ukryte Potrzeby??????Które można przy okazji wyjazdu szkierowego " spełnić???Ja zaproponowałbym dla niełowiących Kobiet, np: tygodniowy kurs jogi, np relaksacyjnej czy odchudzającej ( tylko nie nazywajcie tego: odchudzającymi zajęciami- bo Żadna nie cierpi, kiedy facet proponuje jej "odchudzanie"), albo... kursik tańca, albo konkurs fotograficzny z CIEKAWYMI nagrodami..No Panowie Handlowcy....do dzieła... wycisnąć z kobiet ich "ukryte potrzeby" i dawać je tu na forum. (Tylko bez jaj proszę... ), połączymy wiedzę i będzie zgodnie z założeniem planu sprzedażowego.... PozdrawiamAlek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak, czytam i czytam i pluję sobie w brodę że nie dałem rady być z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Będziemy powtarzać ... z dodatkowymi elementami. Już nad nimi pracujemy. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak, czytam i czytam i pluję sobie w brodę że nie dałem rady być z Wami Pluj, sobie pluj taką zacną ekipę opuściłeś Janek nie pękaj, następnym razem pojedziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Upłynął miesiąc kiedy to pływaliśmy po zatoce Gamleby. Ostatnio, w weekend, spotkałem Alka (Platynowłosego). Razem na ślubie kolegi, wędkarza. Najpierw uściśnięta graba, a później pytanie "no i jak?". Wspomnieniami wróciliśmy do tych dni, kiedy walczyliśmy i szukaliśmy kolejnej ryby, kolejnego szczupaka. Po chwili stwierdziliśmy, że trzeba wrócić, na pewno na północ by jeszcze raz połowić, powtórzyć podobne spotkanie. Jeszcze raz, odczepiając niniejszy wątek, chciałbym podziękować uczestnikom za wspólne, niezapomniane chwile spędzone nad wodą Gamleby. Dziękuję i zapraszam na kolejne zloty organizowane pod banderą jerkbait.pl. Dziękuję również osobom, które zaangażowały się na forum w dyskusje, które śledziły nasz wątek. Było bardzo miło otrzymać od Was wiadomości, pytania, komentarze. Jeszcze raz i będę powtarzał to do znudzenia - jerkbait.pl powstał po to byśmy dzielili się wiedzą na temat połowy ryb drapieżnych. Dzielcie się swoimi doświadczeniami, przybywajcie na nasze spotkania. Wielu na tym skorzysta. Już teraz zapraszam na inne imprezy, wyprawy organizowane przez nasz portal. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Tak, sierpień - okoń i sandacz. Nie obiecuję niczego ... ale jak się ogarniemy z kilkoma tematami to będziemy załatwiać. Witam, czy są jakieś wieści w powyższym temacie zlotu sierpniowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 O wynikach się nie będę wypowiadał ale skomentuję film. Niech kolega pilot poogląda filmy robione Phantomami porówna do swojego i wyciągnie wnioski co było nie tak. Szkoda sprzętu za tyle kasy, żeby się marnował. Zdaję sobie sprawę, że film ma wartość wspomnieniową dla uczestników, ale tak jak mówię trzeba ćwiczyć z tym dronem bo szkoda go oj szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 O wynikach się nie będę wypowiadał ale skomentuję film. Niech kolega pilot poogląda filmy robione Phantomami porówna do swojego i wyciągnie wnioski co było nie tak. Szkoda sprzętu za tyle kasy, żeby się marnował. Zdaję sobie sprawę, że film ma wartość wspomnieniową dla uczestników, ale tak jak mówię trzeba ćwiczyć z tym dronem bo szkoda go oj szkoda. Podejście względne jeśli chodzi o marnowanie się. Dla mnie to tylko i wyłącznie zabawka i nie mam zupełnie czasu na "ćwiczenia" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi