Skocz do zawartości
  • 0

II Spotkanie jerkbait.pl w 2010 - Wisła tętniąca życiem - zapowiedź

admin

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

Niniejszym chciałbym Was zaprosić na niewątpliwą gratkę zarówno dla miłośników fotografii, jak i dla tych, którzy uwielbiają Wisłę oraz jej charakterystyczny klimat, przyrodę.

W dniu wczorajszym miałem okazję zapoznania się ze zdjęciami Roberta Dróżdża (również naszego forumowicza) - http://www.robertdrozdz.pl/, który od wielu lat współpracuje z czasopismem National Geographics prezentując na jego łamach zdjęcia przyrodnicze. Robert kilka ostatnich lat swego życia poświęcił na fotografowanie Wisły. Można powiedzieć, że żył nad Wisłą fotografując tam unikalną, niekiedy nie zauważaną przez nas wiślaną florę i faunę. Nie ukrywam, że zdjęcia oddają wszystko co piękne w tej rzece. Tytułem wstępu i czyniąc swego rodzaju zapowiedź chciałbym Was poinformować, że 13.03.2010 (sobota) w godzinach wieczornych (18-90.00) Robert wraz z naszym portalem zapraszamy wszystkich miłośników Wisły na pokaz zdjęć, historii - Wisła tętniąca życiem.

Termin jak pewnie się domyślacie związany jest z targami wędkarskimi. Szczegóły podam niebawem - wymagane znalezienie odpowiedniej lokalizacji i rezerwacja. Rezerwujcie czas, na prawdę warto zobaczyć te zdjęcia. Wisła w trzech wymiarach.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jeśli termin nie ulegnie zmianie na dni robocze to postaramy się przyjść.

MW

Dla Ciebie Janek, miłośnika ornitologii, to będzie prawdziwa uczta - na jednym zdjęciu ... widziałem wczoraj aż trzy gatunki czapli :D I były tam tylko trzy czaple :D więc poprzeczka została podniesiona ekstremalnie wysoko.

• 0

Baaardzo bym chciał przyjść nie tylko ze względu na ptaki, ale wogóle Wisłę bo to dla mnie cud natury, ale różnie to bywa. Dwóch czapli jestem pewien, siwej i białej, ale ciekawi mnie ta trzecia, stawiam na nadobną, ale może być złotawa, modronosa lub purpurowa choć ta ostatnia raczej nie wędruje Wisłą. W każdym razie wszystkie są rzadkością i na pewno ciekawostką ornitologiczną.

pozdrawiam

J