maciekg Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Panowie, które linki Inter Clear Slow lub fast polecacie? Jest tego trochę na rynku, ale wiadomo ciężko jest przerzucić wszystko...Mam w planie poużywać sobie...WF 7 & 8 w pogoni za pstrągami w czystej wodzie, do tej pory używam niebieskich Airflo CSW i Coastal + przypon koniczny 5 m..ale to nie jest do końca to.. macie jakieś propozycje?? ..doświadczenie?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ja używam to: Rio Lake AquaLux II WF-I clear/trans greenNa jeziorowe okonie,szczupaki OK. Brakuje mi 2-3 m by wywalić wszystko.Mam też Airflo i ma spore opory na przelotkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja używam to: Rio Lake AquaLux II WF-I clear/trans greenNa jeziorowe okonie,szczupaki OK. Brakuje mi 2-3 m by wywalić wszystko.Mam też Airflo i ma spore opory na przelotkach.Potwierdzam. Rio jest extra. Mięciutka, ładnie lata, super prezentacja.Używam na rzekach głównie do mokrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Ja mam Rio Outbound Short WF6 F/I oraz #9 i bardzo sobie chwalę obie.Mam bardzo złe doświadczenia z linkami clear na całej długości. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez domeldoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ciekawa propozycja jeśli chodzi o tą linkę Rio Lake AquaLux II..z tego co widziałem clear jest głowica...i to by wystarczyło... chyba, że żle doczytałem. domeldoom, jeśli chodzi o linki "full color" to takowe posiadam i nie zamierzam zmieniać, natomiast nie łowiłem linkami Clear więc nie znam zalet ani wad.....łowię w bardzo czystej wodzie i tak myślę, że przynajmniej głowica przeźroczysta mogłaby pomóc w skuteczność..przyponu wydłużać już nie będę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Rio Outbound Short WF6 F/I ma 9 metrów głowice clear, powinno starczyć :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Loop multi I/F, clear jest głowica, dobry profil, ale w istocie to nie intermedium tylko SI lub nawet SII, bardzo dobra linka streamerowa, czasem można jeszcze trafić na eBay. Głowica ma trochę pamięci kształtu w zimnej wodzie ale przy streamerze to maly problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi