jacob1993 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ile wart jest używany uchwyt uchwyt fuji ips i komplet przelotek fuji alconite k-series 9 sztuk ?jeśli zły dział wybrałem prosze o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A nie możesz sprawdzić cen nowych elementów na stronie internetowej jakiejs pracowni i odjąć od tego 30-40%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wart jest dokładnie tyle ile ktoś jest skłonny za to wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zależy od stanu uchwytu i przelotek Zakładając, że taki właśnie komplet jest Ci potrzebny i stan jest TipTop to myślę, że -30% ceny "sklepowej"Jeśli przelotki (ramki są porysowane) ale pierścienie perfekt i chcesz je do swojego kija założyć to - 50/60% (uchwyt podobnie).Myślę że Kolega powyżej też trafnie ujął wartość takiego kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 bardzo mi pomogliście niestety nie ma ich w zadnym sklepie internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zobacz na stronie Fishing Center:http://www.fishingcenter.com.pl/o_firmie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi