Wojciech_B Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 W niedziele przyfarciło i otwieram temat Ryba równe 150 Wojtek 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 No nareszcie ulubiony temat ruszyl gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) W niedziele przyfarciło i otwieram temat Ryba równe 150 Gratulacje. To już niezły wąsacz. Możesz napisać na co się skusił i czy w dzień czy w nocy? Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Thomason Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gratulacje. To już niezły wąsacz. Możesz napisać na co się skusił i czy w dzień czy w nocy?Bardzo jasna noc musiała być! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Oj tam czepiasz się. Fotka sugeruje, że słoneczny dzień, ale różnie to bywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Oj Wojtek narobiłeś ochoty,Ja startuje za 21 dni i 12godzin, na początek maraton 4 dni na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Ach ta Odra... Ja też nie mogę się już doczekać na razie robię woby Edytowane 9 Czerwca 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tak,,,Wy już łapiecie a my czekamy niecierpliwie....i zastanawiamy się czy coś zostanie po nieregulaminowych" łowcach "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) gratki Wojt dzis w sklepie widziałem fotke z rewirów 190+ z trolla Edytowane 9 Czerwca 2015 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Niektórym przyfarciło z miejscem urodzenia lub zamieszkania , u mnie jeszcze 3 tygodnie , tak jak u Patryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) gratki Wojt dzis w sklepie widziałem fotke z rewirów 190+ z trolla widziałeś suma czy zdjęcia ??? byłeś szybszy niż moje linie przesyłowe !!!!!!!!!!!! Edytowane 9 Czerwca 2015 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tak,,,Wy już łapiecie a my czekamy niecierpliwie....i zastanawiamy się czy coś zostanie po nieregulaminowych" łowcach "...Zostaje, zostajePoprzebijane koła i spalone pychowki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Oto moje 150 cm wędkarskich emocji z Odry 30 min holowania, sweet focia i z powrotem do wody. Jest i wniosek ... sumów nie łowi się samodzielnie, przeżycia i akrobacje podczas podbierania bezcenne 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Właśnie czemu nie samemu?Największa frajda gdy nie wiadomo co zrobić Gratuluję rybek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gratuluję fajnej rybki Woytec! Czy to Dorado Lake 7? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 W niedziele przyfarciło i otwieram temat Ryba równe 150 IMG_6980.jpg Wojtekbardzo ladny wąs Gratuluję Ja niestety jeszcze musze chwilke poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gratuluję fajnej rybki Woytec! Czy to Dorado Lake 7?Dzięki Tak, to Lake 7 i nasz wspólny debiut z wąsatym. Mniejsze lajki są mega skuteczne na klenie, a ja w ogóle wysoko cenię wobki Dorado. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 http://bydgoszcz.tvp.pl/20485677/przybylo-sumow-w-wisle-13-tys-narybku Biały Kru...Sum znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 http://bydgoszcz.tvp.pl/20485677/przybylo-sumow-w-wisle-13-tys-narybku Biały Kru...Sum znaczy Ten biały sum to jakiś inny gatunek? Co to za pomysł żeby zarybiać obcą rybą? Chociaż w sumie nie ma się co dziwić jeżeli zarybienie organizuje Towarzystwo "Pan Karp" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Bartek nie przejmuj się w tym kraju jedynym ekspansywnym gatunkiem są mięsne dziadki... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 I elegancko... Za jakiś czas będziemy mieli łaciate jak mućki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Widząc wątek ośmielam się dorzucić (mimo że w czas ochrony); miało byc wieczorne stukanie za sandaczem w Wiśle, a wyszedł mi mój pierwszy wąs; ok 90 cmpierwsze wrażenie niesamowite - no poprostu chciał mnie wyjąć z kapci, całe śczescie że kij wytrzymał (średni spin do 28g)focie pomijam najważniejsze że ruszył w pełni sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pierwsze sumki zawsze robia wrazenie Oby braly coraz wieksze, na odpowiednim sprzecie oczywiscie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Ten biały sum to jakiś inny gatunek? Co to za pomysł żeby zarybiać obcą rybą? Chociaż w sumie nie ma się co dziwić jeżeli zarybienie organizuje Towarzystwo "Pan Karp" To normalny sum europejski ,tyle że hodowlana forma pozbawiona czarnego barwnika(melaniny),łatwiej drapieżnikom będzie na nie polować.... Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dla łowiących sumy z premedytacją, na odpowiednio mocny sprzęt, byłby to średni wyczyn... ...ale mi na boleniowy zestaw dał troszkę adrenalinki :D Zabrał RH10 z końca warkocza oczywiście C&R 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi