siwypike Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Piękny marmurek i super fotka. Taki już może sprawdzić zestawik. Gratulacje Bartku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mordka się cieszy zazdroszczę ehhh.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) ... Różne zdjęcia na forum były umieszczane,ale pierwszy raz widzę fotkę gdzie zadowolone są obie strony...to się nazywa kooperacja .Jedyna różnica to rzadszy zarost,poza tym miny identyczne.. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Ricci 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Piękny komentarz Ricci, uśmiałem się aż miło. A łowcy oczywiście szczerze (z lekką nutą zazdrości) gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Piękny wąsacz. Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 ... Różne zdjęcia na forum były umieszczane,ale pierwszy raz widzę fotkę gdzie zadowolone są obie strony...to się nazywa kooperacja .Jedyna różnica to rzadszy zarost,poza tym miny identyczne..Ricci sam się nie spodziewałem, że tyle radości temu sumkowi sprawię łowiąc go ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pieknie Tasiek ! Gratuluję pięknego suma ! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ktoś ma może doświadczenia z tym kijem? Black Cat, Cat Fighter II, 2.10, 150-300g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mam Black Cat Boat Spinn 230 70 -150 gr i jest to idealny kijek nie wiem czy ten o który pytasz nie będzie zbyt pałowaty ale wy macie większe potwory pod nosem to nawet pałke ma co przygiąć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Trochę się tego boję że będzie zbyt mocny, ale ma być użytkowany w ekstremalnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Trochę się tego boję że będzie zbyt mocny, ale ma być użytkowany w ekstremalnych miejscach. a batsona rclb byś nie chciał ? http://jerkbait.pl/topic/58618-s-kilka-w%C4%99dek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Gdyby miał pazur ... to ja bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Fajny ten Batson, choć szukałem czegoś co w trudnych miejscach pozwoli przytrzymać rybę na chama i już mam tego Black Cata. Nie wiem czy te 30lb nie byłoby za słabe. Po przygodach z Shimano Beastmasterem do 150g kiedy ryba generalnie robi co chce trzeba było pomyśleć o czymś mocniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 mam beastmastera XHP do 150g 210cm i 240 cm w porównaniu z batsonem kije light jest power w dolniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 30 tka batsona to poreczny kij. Raczej na ryby do 50 kg. Tak bym go ocenil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 mam beastmastera XHP do 150g 210cm i 240 cm w porównaniu z batsonem kije light jest power w dolniku Niestety opisy na kijach często nie odzwierciedlają rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 tym 240 holowałem suma z pierwszego postu ale to już był raczej jego max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Znalazłem chwilę czasu więc wrzucę i się pochwalę, złowionym w trolingu 20 czerwca na mequinenzie sumem lokomotywą ;-)Po sesji sum wrócił do wody i czeka na kolejnego łowcę okazów :-) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Nic tak nie boli jak ogladanie 2 dni przed startem lipcowym takich kobyl . Gratuluje dla lowcy , szczegoly polowu mile widziane Edytowane 29 Czerwca 2015 przez mirko filipovic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) U nas też póki co można upolować suma co najwyżej tak: Fotka taka sobie, bo zbliżona z daleka telefonem i nie oddaje w pełni gabarytów klamota. Pierwszy raz widziałem takiego smoka ot tak spacerującego po płytkim przy brzegu.Może oglądał ten filmik wrzucony do sieci z polowania sumów na gołębie w Hiszpanii?Jak chciałem podejść bliżej to spłoszony zrobił niezłą rozpierduchę na tym płytkim.Zbierał się jak kot na linoleum Edytowane 29 Czerwca 2015 przez tadekb 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajne spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Nic tak nie boli jak ogladanie 2 dni przed startem lipcowym takich kobyl . Gratuluje dla lowcy , szczegoly polowu mile widzianeRyba trafiła się już na koniec dnia gdzie nic nie przemawiało za tym że coś się wydarzy , ryba zassała bombera silent f.f shad na około 5 metrach , w pierwszej chwili myślałem zaczep , zatrzymuję łódź a zaczep ucieka , była dobra walka około 15minut zanim ryba wylądowała w łodzi, pomiar wskazał 233cm czyli identycznie jak mój osobisty rekord , nie szło nie stety wykrzesać ani jednego centa ;-) U mnie był jeszcze jeden mały na tą samą przynętę i u kompana jeden mały na salmo perch.Sprzętowo wędka robinson power stick , kołowrotek pen slamer 560 , plecionka tufline 40lb. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez manonegra13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dziś mi się udało złowić suma 190 z małym plusikiem. Jest to mój nowy PB. Łowię pod powierzchnią na nieduże lekko uzbrojone gumy i wobler Dorado Lake 7. Walka trwała 12 minut. Tak się przyzwyczaiłem do podbierania sumów z pływadełka że teraz na pontonie mam z tym problem.Kilka sumów które w tym roku złowiłem(między 120-150cm) odczepiałem w wodzie ale widząc że ten jest większy niż łowione dotychczas musiałem pomóc sobie obszernym podbierakiem. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jarek jesteś klasa wędkarz, raptem 3 tygodnie temu w szwecji największy szczupak 114cm inowe PB, teraz nowe PB suma 190 z okładem.Czapki z głów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Hubert to nic wielkiego poprawić niewyśrubowane życiówki. Schody się zaczną przy szczupaku 130+ i sumie 250 + 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi