Kamil Z. Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Cieszę się,że mogłem uczestniczyć w złowieniu tej ryby.Wielkie gratulacje Seba,również za kunszt wędkarski jakim trzeba było się wykazać w trakcie holu.Pzdr.Ty nie czaruj, tylko rapiszony pokazuj, bo jak byłeś nad wodą, to rozumiem, że podoiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ty nie czaruj, tylko rapiszony pokazuj, bo jak byłeś nad wodą, to rozumiem, że podoiłeś Niestety Kamil,w tym przypadku byłem tylko "narratorem-amatorem"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Panowie gratuluje wąsatego. To już kawał rybska. Taka niespodzianka cieszy szczególnie, a łowca ma głowie tylko czy zestaw wytrzyma. To zawsze gwarantuje dodatkową adrenalinke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Mnie też fartnęło z dniem 1.07.2015 AD. Jedyne 187cm i na dodatek bardzo wypaśnieta!!!!! I żeby nie było że go zeżarłem dokładam to: Rybka co prawda z tych "grubszych" ale mam nadzieją że nie najwieksza tego roku . - miarka obok ma po rozciągnięciu 120cm. Edytowane 1 Lipca 2015 przez miramar69 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Zdajesz sobie sprawę ile kotletow by było ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 NOOOO!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Gratulacje chłopaki, ja dziś nie mogłem się wybrać ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Niestety Kamil,w tym przypadku byłem tylko "narratorem-amatorem"... Nie wziąłeś "Panic-ów" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nie wziąłeś "Panic-ów" ? Jasnowidz jakiś czy co??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mnie też fartnęło z dniem 1.07.2015 AD. Jedyne 187cm i na dodatek bardzo wypaśnieta!!!!! I żeby nie było że go zeżarłem dokładam to: Rybka co prawda z tych "grubszych" ale mam nadzieją że nie najwieksza tego roku . skylla i sum 017.jpg - miarka obok ma po rozciągnięciu 120cm.Mariusz gratuluję piekne otwarcie u mnie niestety posucha straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Aż sprawdziłem dla pewności....Spakowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Forumowe minimum, krótkie ale wypracowane Na pierzaka.A to powrót pewnego suma do wody. Nie pierwszy raz złowiony, poznajcie Antka Antek ma teraz 140cm i jeśli nikt go nie skasuje, to będę wiedział ile przyrósł w barach, w skali roku 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) miramar69, on 01 Jul 2015 - 22:54, said: Mnie też fartnęło z dniem 1.07.2015 AD. Jedyne 187cm i na dodatek bardzo wypaśnieta!!!!!I żeby nie było że go zeżarłem dokładam to: Rybka co prawda z tych "grubszych" ale mam nadzieją że nie najwieksza tego roku .skylla i sum 017.jpg - miarka obok ma po rozciągnięciu 120cm. .Bezcenne ujęcie odpływającej ryby. Gratuluję . Ja ciągle czekam na szansę zmierzenia się z podobnym przeciwnikiem. Edytowane 2 Lipca 2015 przez I W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Mnie też fartnęło z dniem 1.07.2015 AD. Jedyne 187cm i na dodatek bardzo wypaśnieta!!!!! I żeby nie było że go zeżarłem dokładam to: Rybka co prawda z tych "grubszych" ale mam nadzieją że nie najwieksza tego roku . skylla i sum 017.jpg - miarka obok ma po rozciągnięciu 120cm.Ujęcie odpływającej ryby bezcenne. Gratuluję Edytowane 2 Lipca 2015 przez I W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) A no. Wyprawa na Bolenie z Krystianem u mnie zazwyczaj nie kończy się złowieniem Bolenia I tym razem było podobnie.Sumik złowiony na RH85 prowadzone w tempie boleniowym, nagrany jest hol jak zmontuje to wstawię.Moje PB suma 120+.Krystek dzięki za podebranie i towarzystwo na rybach, może następnym razem uda mi się tego tarpona trafić I wracamy do domciu Gratki SebaNa boleniowym sprzecie to fajna imprezka, choć sam zaliczyłem takiego 120 cm na sprzęcie ultra kleniowym, kijek na blanku muchowym w klasie #4 i plecionka 6 lb, to była jazda Edytowane 2 Lipca 2015 przez Hubertus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seledyn Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Złapany 1go lipca godzina 00:05155cm około 30kg na Dorado Lake 5cm , wrócił gdzie jego miejsce Edytowane 2 Lipca 2015 przez Seledyn 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Mój przyłów przy szczupakowaniu. Nie mierzony i nie ważony szybka fotka na brzegu i do wody. Sprzętowo: Dragon Millenium 5-25, Dragon Ultima FD 830, Power Pro 0.16 - przynęta jerk od Zelldo Krótki filmik z holu https://youtu.be/4tGojiJlAQU Edytowane 2 Lipca 2015 przez Wookash 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. OlekD Opublikowano 2 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Trzy lata nauki, niepowodzeń, wiele chwil zwątpienia- warto było czekać...183 cm szczęścia, warciański król: 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Gratulacje! Zachęcam to obszerniejszego pisania - zwłaszcza jesli ktoś łowi swoje PB. Warunki połowu, jak się dobierał do ryby, przynęta, sprzęt itd. Jeszcze taz gratulacje! Świetna fotografia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Emocje troszkę opadły więc napiszę coś więcej. Sumek został złowiony z ręki, we wcześniej wytypowanym miejscu- głębokiej rynnie usłanej kamieniami. Sprzętowo Quantum Cabo, Batson RCLB 70L, Daiwa Shinobi 60 lb, przypon Dragon Big Game 40 cm 30 kg, na końcu zestawu 5" kopyto Relax na 25 g główce Mustad Big Game. Hol trwał ok 15 min, rynna w której się ukrywał jest pod drugim brzegiem więc musiałem go przeciągnąć przez nurt, było co robić Oczywiście C&R Edytowane 3 Lipca 2015 przez OlekD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wobek Opublikowano 4 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Moje otwarcie sezonu 227 cm.Wobler bonito baryłka z dowieszką na przednim oczku, trzygramowa oliwka.Na dziś mam tylko to zdjęcie jak będę miał coś więcej to wstawię 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Pozamiatałeś Gratulacje... Mega kloc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 DSC_5231.JPGMoje otwarcie sezonu 227 cm.Wobler bonito baryłka z dowieszką na przednim oczku, trzygramowa oliwka.Na dziś mam tylko to zdjęcie jak będę miał coś więcej to wstawię Gratulacje,tak to jest jak się pływa z profesorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marxxl5 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Gratulacje wobek. Widzę, że z wielkimi sumami idzie Ci zdecydowanie lepiej niż z cwanymi, warmińskimi sandaczykami .Pozdrawiam.Mariusz Edytowane 4 Lipca 2015 przez marxxl5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Niezly tandem ryb i Łowców Bardzo Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi