miramar69 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Piekny MONSTEREK !!! Gratki dla kolegi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 @Wobek czapka z głowy - okrutnie sie ciesze ze mamy takie zwierzaki w naszej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 U mnie otwarcie sezonu to 2.52m...... znaczy sumki 1.32m i 1.20m Pływałem sam po miejskim odcinku Wisły. Coś tam nagrałem na GoPro ale tak mnie zjarało, że nie mam siły na nic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 KRzychu gratki, ale nad wodą trzeba się zabezpieczać Ja 3x 50-tka się smaruje w ciągu dnia, i aż tak bardzo nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Krótka relacja filmowa z ostatniego sumowaniahttps://youtu.be/0IkedJGvPN4 Ps. jak wstawić film na stronę by był odrazu wyświetlony player?Dzięki @Popeye Edytowane 5 Lipca 2015 przez manonegra13 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ten 227 to bardzo poważna sprawa. Gratuluję !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Krótka relacja filmowa z ostatniego sumowaniahttps://youtu.be/0IkedJGvPN4 Ps. jak wstawić film na stronę by był odrazu wyświetlony player? skopiuj link z adresu i wklej. Powinno działać. Najlepiej zrób więcej opcji i player powinien się załadować. Ten Twój to jakiś skrót. Gratuluję suma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ten 227 to bardzo poważna sprawa.Gratuluję !!Guzu zgadza się,to naprawdę poważna sprawa. Gratulacje dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 227 Jest moc gratulacje za przechytrzenie potwora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Serdecznie gratuluję Jacku mega wyniku jak na nasze reali - 227cm to jest już poważna sprawa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam wszystkich, Przez ostatni sezon kompletowanie sprzętu i w sobotę razem z kolegą stawiamy pierwsze kroki w połowie wiślanych sumów. Brak doświadczenia ale pod okiem wytrawnego łowcy wiślanych okazów (nie tylko sumów) w osobie Jacka, oraz uzbrojeni w woblery BONITO daliśmy radę W załaczeniu prezętuję pierwsze efekty zaledwie kilku godzin łowienia. Z informacji uzyskanych od Jacka sumy były w sobotę mało aktywne jak na ostatnie dni ale i tak udało się kilka złapać. Łącznie 3 sztuki od 1m do ok.1,3m. Dodatkowo były jeszcze 3 uderzenia ala niestety kolejne nie zawitał na kiju dłużej niż kilkanaście sekund:( Sumy może niezbyt wielkie ale jak na pierwszy wypad i tak jesteśmy zadowoleni! Jestem pewny, że wiedza przekazana przez Jacka oraz jego weblery sumowe już niedługo pozwolą nam spotkać się z bardziej wymagającym przeciwnikiem:):)PS. Oczywiście wszystkie sumki pływają i rosną dalej!!! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkicha to wczorajsze 150 cm na Bonito 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Kolego Manonegra. Hm coś pięknego taki film. Gratulacje i życzę na początek tak z 50 cm dluższej ryby. A potem już będe życzył tak po 5 cm większej. Albo nie, teraz łów po 5 cm większą albo zresztą jak chcesz. Łów co chcesz. Ja życzę pobicia rekordu. Brawo przyjacielu poprawiłeś mi humor. Fajny film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Krótka relacja filmowa z ostatniego sumowania Ps. jak wstawić film na stronę by był odrazu wyświetlony player?Dzięki @Popeye Piękne rybsko! Gratulacje! P.S.Janek B. podbierakowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ty też kiedyś będziesz dziadkiem... więc już teraz kup swojemu wnuczkowi wobler sumowy bonito. Nie ma nita na bonita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ty też kiedyś będziesz dziadkiem... więc już teraz kup swojemu wnuczkowi wobler sumowy bonito. Nie ma nita na bonita! Lol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Poranek po burzy, klusek 112 cm, mały ale wariat Sprzęt bez zmian. Pozdrawiam! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dwa sezony prób , dziwne akcje zakończone niepowodzeniem aż wkońcu ... 163cm . Było warto czekac . Odra , wobler . Pozdrawiam 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Jednak na bugu coś się dzieje, luźny wypad w samo południe.. Filmik z holu, brania i zacięcia nie ma ale też wyszło fajnie: Edytowane 10 Lipca 2015 przez Pold3k 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Gratulacje Szymon , juz nie moge sie doczekac Twoich wobkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wobek Opublikowano 11 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 a oto sum 251 cm złowiony w Wiśle przez Jacka Urbańskiego na nowego woblera Bonito - SZCZUPAK 12,5 cm 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 HIPOPOTAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Ładne cielątko gratulacje dla łowcy!Ja przed chwilą wróciłem z nad Wisełki , niestety u mnie na zero . Edytowane 11 Lipca 2015 przez paweł0891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Niesamowity! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Straszny zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi