DelTor0 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ale rybsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Piękny wąs. Edytowane 11 Lipca 2015 przez mike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Czyli woblery przetestowany pozytywnie.... ładna sztuka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Dwa i pół metra w naszych wodach to zajebiste osiągnięcie. Gratulacje dla łowcy. Z pewnością było co ciagnąć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ależ piękny. Jakie to rejony? Gdzie fotka przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ależ piękny. Jakie to rejony? Gdzie fotka przynęty? Mam nadzieję, że nie uzyskasz odp na pytanie jakie to rejony... Przynajmniej nie publicznie na forum, zakładam że rybie zwrócono wolność niech więc pływa w spokoju...Kawał ryby!Gratulacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Gratulacje dla łowcy. Taki sum to już prawdziwy rzeczny potwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Mam nadzieję, że nie uzyskasz odp na pytanie jakie to rejony... Przynajmniej nie publicznie na forum, zakładam że rybie zwrócono wolność niech więc pływa w spokoju...Kawał ryby!GratulacjeW Rejony to określenie bardzo mało dokładne np. okolice Krakowa czy też Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No !!!!!! widać że zabawa sie rozkręca , GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 2,5 metra to mega kijanka , brawo dla łowcy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi20k Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wielkie gratulacje dla łowcy!!! Dla takich chwil spędza się dziesiątki godzin nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Kawał zwierza! Trzeba było mu przybić tabliczkę "POMNIK PRZYRODY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Kawał zwierza! Trzeba było mu przybić tabliczkę "POMNIK PRZYRODY" Brakuje tylko "Prawem chroniony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Kapitalna ryba - GRATULACJE !!! dla łowcy Jak widać w tym sezonie Jacku Twoje woblerki to TOP lista , najpierw 227 cm teraz 251 - nic tylko pogratulować takiego wyniku. Ps. Na dolnośląskiej Odrze - bezrybie !!! trzy dni pływania zaliczone , niestety bez kontaktu MASAKRA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Karolu, powyżej Ciebie też nie.ma szału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Nigdy nie myślałem ze na mojej Odrze będę musiał szukać 80 cm wody żeby się przeciągnąć w górę rzeki wczoraj tak miałem dwa razy na dystansie 3 km sumów brak dopiero od warty w dół coś się dzieje ,gratuluję łowcom stworów piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Nigdy nie myślałem ze na mojej Odrze będę musiał szukać 80 cm wody żeby się przeciągnąć w górę rzeki wczoraj tak miałem dwa razy na dystansie 3 km sumów brak dopiero od warty w dół coś się dzieje ,gratuluję łowcom stworów piękne rybyWiem, co czujesz... ale trzeba szukać pozytywów.... przynajmniej przy tej niskiej wodzie można chodzić wzdłuż brzegów omijając krzaki i komarów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wiem, co czujesz... ale trzeba szukać pozytywów.... przynajmniej przy tej niskiej wodzie można chodzić wzdłuż brzegów omijając krzaki i komarów nie ma I nie ma ryb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wczoraj startowałem w spł. zawodach na Odrze-Krosno Odrzańskie.Wyniki słabe choć wygrałem ,ryba jest w nurcie.W 2003r Odra miała równie niski stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1979 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Nigdy nie myślałem ze na mojej Odrze będę musiał szukać 80 cm wody żeby się przeciągnąć w górę rzeki wczoraj tak miałem dwa razy na dystansie 3 km sumów brak dopiero od warty w dół coś się dzieje ,gratuluję łowcom stworów piękne rybyGrzesiek to samo mieliśmy wczoraj. Trzy razy po 40 cm wody na środku Odry Wąsatych brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Niedzielne 190cm na bonito szczupaka 12.5cm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Kolejny piękny klocek, gratulacje dla łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) W ostatni weekend miałem okazję pływać po mazowieckiej Wiśle z Mateuszem Kalkowskim za sumem.Nie rozpisując się zbytnio przez 2 dni pływania złowiłem 4 sumy w przedziale 90 - 146cm i jednego rodzynka 210cm. Jedna duża ryba mi spadła, oprócz tego mnóstwo pustych brań.Sprzętowo: Ugly Stick Tiger 2,1m 50LB, Abu Ambassadeur 5601 tcs, Tuff Line XP 50LB, przypon fluorocarbon 0,9mm.Przynęta: Wobler(ale nie Bonito Fotki byczka: Edytowane 13 Lipca 2015 przez kaczynumer1 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Gratulacje )), niezły kaban ))P.S. Ładne zdjęcia ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 W ostatni weekend miałem okazję pływać po mazowieckiej Wiśle z Mateuszem Kalkowskim za sumem.Nie rozpisując się zbytnio przez 2 dni pływania złowiłem 4 sumy w przedziale 90 - 146cm i jednego rodzynka 210cm. Jedna duża ryba mi spadła, oprócz tego mnóstwo pustych brań.Sprzętowo: Ugly Stick Tiger 2,1m 50LB, Abu Ambassadeur 5601 tcs, Tuff Line XP 50LB, przypon fluorocarbon 0,9mm.Fotki byczka:SUM7.jpgSUM3.jpgSUM6.jpgGrzesiu jeszcze raz gratulacje Długo czekałeś i się w końcu doczekałeś tego rodzynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi