Skocz do zawartości

Sumy 2015

Wojciech_B

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję, że nie uzyskasz odp na pytanie jakie to rejony... Przynajmniej nie publicznie na forum, zakładam że rybie zwrócono wolność niech więc pływa w spokoju...

Kawał ryby!

Gratulacje

W

Rejony to określenie bardzo mało dokładne np. okolice Krakowa czy też Warszawy...

Kapitalna ryba - GRATULACJE !!! dla łowcy 

Jak widać w tym sezonie Jacku Twoje woblerki to TOP lista , najpierw 227 cm teraz 251 - nic tylko pogratulować takiego wyniku.

Ps. Na dolnośląskiej Odrze - bezrybie !!! trzy dni pływania zaliczone , niestety bez kontaktu MASAKRA !!!

Nigdy nie myślałem ze na mojej Odrze będę musiał szukać 80 cm wody żeby się przeciągnąć w górę rzeki wczoraj tak miałem dwa razy na dystansie 3 km sumów brak dopiero od warty w dół coś się dzieje ,gratuluję łowcom stworów piękne ryby

Wiem, co czujesz... ;) ale trzeba szukać pozytywów.... przynajmniej przy tej niskiej wodzie można chodzić wzdłuż brzegów omijając krzaki ;) i komarów nie ma ;)

Nigdy nie myślałem ze na mojej Odrze będę musiał szukać 80 cm wody żeby się przeciągnąć w górę rzeki wczoraj tak miałem dwa razy na dystansie 3 km sumów brak dopiero od warty w dół coś się dzieje ,gratuluję łowcom stworów piękne ryby

Grzesiek to samo mieliśmy wczoraj. Trzy razy po 40 cm wody na środku Odry :(  Wąsatych brak.

W ostatni weekend miałem okazję pływać po mazowieckiej Wiśle z Mateuszem Kalkowskim za sumem.

Nie rozpisując się zbytnio przez 2 dni pływania złowiłem 4 sumy w przedziale 90 - 146cm i jednego rodzynka 210cm. Jedna duża ryba mi spadła, oprócz tego mnóstwo pustych brań.

Sprzętowo: Ugly Stick Tiger 2,1m 50LB, Abu Ambassadeur 5601 tcs, Tuff Line XP 50LB, przypon fluorocarbon 0,9mm.

Przynęta: Wobler(ale nie Bonito ;)

Fotki byczka:
post-47680-0-31450200-1436797925_thumb.jpg

post-47680-0-62829000-1436797907_thumb.jpg

post-47680-0-33548000-1436797919_thumb.jpg

Edytowane przez kaczynumer1
  • Like 41

W ostatni weekend miałem okazję pływać po mazowieckiej Wiśle z Mateuszem Kalkowskim za sumem.

Nie rozpisując się zbytnio przez 2 dni pływania złowiłem 4 sumy w przedziale 90 - 146cm i jednego rodzynka 210cm. Jedna duża ryba mi spadła, oprócz tego mnóstwo pustych brań.

Sprzętowo: Ugly Stick Tiger 2,1m 50LB, Abu Ambassadeur 5601 tcs, Tuff Line XP 50LB, przypon fluorocarbon 0,9mm.

Fotki byczka:

attachicon.gifSUM7.jpg

attachicon.gifSUM3.jpg

attachicon.gifSUM6.jpg

Grzesiu jeszcze raz gratulacje :) Długo czekałeś i się w końcu doczekałeś tego rodzynka :)

• Like 1