karolkrause Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Weekendowe sumki z coraz mniejszej Odry coraz trudniej o dobry wynik przy tym stanie wody Sprzętowo: - kijek Black Cat Vertical LS + młynek Penn SS- linka Power Pro 0,41mm- przypon Big Game 30kg- przynęta Dragon Hitman 15cm , główka Mustad Big Game 10/0 25gr - kijek Black Cat Silu Spin + Black Cat spin 760- linka Power Pro 0,41mm- przypon własnoręcznie wykonany z plecionki przyponowej Black Cat 0,8 - przynęta wobler BONITO Jacka Wargockiego. Edytowane 1 Września 2015 przez Karol Krause 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Karol w jakim rejonie je wyjmowałeś? My w weekend tylko jednego bolka koło 60-65cm poniżej Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich i przedstawiam moj prezent imieninowy 191cm i okolo 50kg .Rybka plywa dalej w Warcie ,i mam nadzieje na ponowne spotkanie .Pozdrawiam I polamania kija. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez lotalota 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Bardzo ladny szalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Bedzie z niego niezly plakacik.Niesety urlop zakonczony. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez lotalota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Witam wszystkich i przedstawiam moj prezent imieninowy 191cm i okolo 50kg .Rybka plywa dalej w Warcie ,i mam nadzieje na ponowne spotkanie .Pozdrawiam I polamania kija.Domin przepiękne foto i chyba pierwszy raz zazdroszczę ryby no cóż za rok może uda mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotalota Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Baxiu mam taka nadzieje bo komu jak komu ale tobie sie nalezy.Pozdro!! Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez lotalota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Z racji tego, że podczas awarii serwera moje zdjęcia zniknęły wrzucam je raz jeszcze : Sumek 209cm złowiony na "czaplę" Tomka Miernika 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Piękny wąsacz !!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Bardzo fajne rybki Gratulacje panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jestem niemal pewien że ostatnią fotke już widziałem rok temu? Ale rybka fajna.Ryby były złowione w tym roku kolego w Sekwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 A ten już nasz krajowy 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To i ja się dorzucę. Nuuuda panie ... 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Myślałem że już zapomniałeś o tym dziale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Z racji tego, że podczas awarii serwera moje zdjęcia zniknęły wrzucam je raz jeszcze : Sumek 209cm złowiony na "czaplę" Tomka MiernikaIMGP3322.JPG1a.jpg A ten już nasz krajowy To i ja się dorzucę. Nuuuda panie ... sum sztanga.jpgNie ma to jak Wiślańskie klamoty , od razu widać różnicę w masie ciała w porównaniu z Oderką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ostatnie 219cm które widziałem nie były anorektyczne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ostatnie 219cm które widziałem nie były anorektyczne... Patryk wiadomo, że nie wszystkie są na diecie, ale od kilku latek śledzę temat i jest jednak to zauważalne. Te Wasze są jakoś bardziej "wybiegane" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Te Wasze są jakoś bardziej "wybiegane"Jak by ganiało cię co dnia kilkanaście łódek i pontonów to jak byś wyglądał .... ha ha ha U mnie nawet są tak tresowane że rozpoznają dżwięk silnika i wiedzą kto to pływa Odra w środkowym biegu nie ma takiego potencjału niestety jak Wisełka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Od dawna wiadomo było, że na Wiśle są większe "kabany" . Myślę że za parę lat jak nie wyłapią i jakaś tragedia w postaci zatrucia się nie zdarzy, to i na Odrze będą olbrzymy. Prawdę mówiąc to juz są, choć może nie w takich ilościach jak na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Karol u mnie też w okolicy widuje się "pływanie gęsiego" i niby troling jest zabroniony . Po co to wymyślać głupie przepisy , które nie maja nic wspólnego z ochroną ryb??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To i ja się dorzucę. Nuuuda panie ... sum sztanga.jpgjak Ty takiego klamota tak wysoko uniosłeś? jestem w szoku,silny chłop z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 jak Ty takiego klamota tak wysoko uniosłeś? jestem w szoku,silny chłop z Ciebie Trochę jeszcze siły z dawnych lat zostało. Obecnie robię biceps sumami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 ..i suplesy na piachu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Trochę jeszcze siły z dawnych lat zostało. Obecnie robię biceps sumami ciekawie rozpisany plan treningowy.. ..oby jak najczęściej takie super serie.. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 To i ja się dorzucę. Nuuuda panie ... sum sztanga.jpgoj nudaaaaaaa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi