bazyloss Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 no parę argumentów, które mogę po części zrozumieć padło, tylko czemu zawsze muszą być niepotrzebne emocje, nawet mnie poniosło z tym "śmiać czy płakać" niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Za pasją zawsze idą emocje. Toż to ludzki, zwykły i czasami kontrowersyjny odruch, Kamilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 no parę argumentów, które mogę po części zrozumieć padło, tylko czemu zawsze muszą być niepotrzebne emocje, nawet mnie poniosło z tym "śmiać czy płakać" niestety Po co w ogóle pytasz innych o co chodzi w trollingu, połów, zobacz i sam będziesz wiedział. Spodoba się to będziesz trolllingował, nie łowił z ręki i tyle. Zadawanie pytań znając odpowiedź i mając wyrobione zdanie jest trochę śmieszne.Dla mnie np. łowienie sumów z ręki to strata czasu, choć czasami w dobrych miejscach tak łowię. Kilka ryb w ten sposób wyjąłem i czasem złowienie suma z ręki jest łatwiejsze niż w trollingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 bo myślałem, że to jest "Forum Dyskusyjne" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 bo myślałem, że to jest "Forum Dyskusyjne" Wiem że próbujesz wywołać dyskusję na temat fajności lub nie trollingu, ale jest ona trochę bez sensu. To tak jakby mnie ktoś chciał przekonać że żywiec jest fajny i skuteczny. Nie musi tego robić bo wiem że jest skuteczny, ale nigdy tak nie łowiłem i pewnie nie będę łowił (choć kto wie?) bo mi ta metoda nie leży. Jeśli Tobie nie leży trolling to łap sobie z ręki tylko nie przekonuj innych na siłę że trolling jest do kitu bo ludzie i tak będą tak łowić. Wędkarstwo jest świetnym hobby bo każdy znajdzie sobie jakąś działkę w której się odnajdzie, jeden lubi łowić na robaki inny na muchę, a inny sumy z ręki i niech tak zostanie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Wróciłem dziś po tygodniowym wypadzie z nad dolnej ODRY .Tam wszyscy co mają sprzęt pływający trolują. Jest też cała masa wędkarzy stacjonarnych /brzegowych i jakoś nikomu to nie przeszkadza ,nawet w dobie niespotykanej tam NIŻÓWKI!!!!, Jak ktoś nie był , to niech sobie popróbuje sił w TROLU z tamtejszymi rybkami ,a następnie porówna wyniki z ludźmi łowiącymi z brzegu.ŻYCZĘ SAMYCH SUKCESÓW TYM CO TWIERDZĄ ŻE TO METODA BARDZO ŁATWA !!! - Po tygodniu pływania większość z nich zmieni zdanie . ZAPRASZAM!!!! - i pewnie nie wsiądą szybko do pływadła!!!!!! - lecz nie z powodu zakwasów mięśni ,ale z powodu BÓLU dupy i powiedzmy delikatnie bezrobocia . Jak na razie troling zgodnie z RAPR jest jedną z metod wędkowania!!!, więc dlaczego się jej zabrania, a na przykład nie zabrania się łowienia na:gumki,na kulki proteinowe,boleni na RH i woby TOMIEGO ,NO DLACZEGO ?????? - przecież one też są bardzo skuteczne i szybko wykańczają rybostan niektórych akwenów?????. Tu nie trzeba szukać ZŁA w metodzie, tylko wśród niektórych przekonań i nawyków ZABIJANIA DUŻYCH RYB!!!!!!TO TU CHYBA BARDZIEJ LEŻY PROBLEM!!!!!!!!!!!!! Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez miramar69 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Miramar ma rację . Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez bodzio83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) PS: A KWOKANIE i metoda WERTYKALNA ????????? - (idą w parze) i są coraz bardziej powszechne i coraz bardziej skuteczne ?????? dla nie "świadomych" - metoda wertykalna zakazana przez RAPR - poza łowieniem z pod lodu ........ a na takie łowienie nikt się nie skaży, ciekawe dlaczego??????? Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 PS: A KWOKANIE i metoda WERTYKALNA - (idą w parze) i są coraz bardziej powszechne i coraz bardziej skuteczne ?????? dla nie "świadomych" - metoda wertykalna zakazana przez RAPR - poza łowieniem z pod lodua lowienie na spławik tez jest zakazane ? tez zestaw jest pionowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 a lowienie na spławik tez jest zakazane ? tez zestaw jest pionowo Jakby tak ,do tego podejść "matematycznie" to, można by powiedzieć , że - TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dzisiejsze sumki z Wisły 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Oktopus - świetne ujęcia i połowiłeś bardzo zróżnicowanie pod kontem wymiaru. Gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Niesamowita skuteczność Józek. Te zdjęcia już dużo lepsze. Widać to co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Metoda Rzutowa jest do Bani, dzisiaj siedem brań i wszystko spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 liczba wyjazdów - 2ilość złowionych ryb - 4jeden z nich jest tutaj:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=854391741319281&set=pcb.854391801319275&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) sumik zdjęcie nie spełnia norm więc usuwam i poprawiam Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez pursuit 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 dołóż kilka puzzli i będziemy zgadywać co to ? paranoja jak bym miał wklejać taki szajs to wolał bym nic nie wklejać .p.s ryba piękna . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 tak ma być za dużo widać za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Nie że coś,ale w avatarze masz to samo zdjęcie bez zamazanego tła. Słaba konspiracja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No przecie w twoim awatarze jest całe zdjęcie , które można powiększyć i jest wszystko widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobrze ze edytowałeś fotkę bo z tymi puzzlami to raczej by sie nadawała do tematu " brzydkie zdjęcia fajnych ryb". Żeby nie było suma gratuluje i zazdroszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 tak ma być za dużo widać za plecami Poznaję te krzaki, jutro tam jadę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Rybka z sierpnia (228).Ps. Sory za kwadratowe drzewa 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Rybka z sierpnia (228).Ps. Sory za kwadratowe drzewa Piękny ale uważaj- w jakimś wątku ktoś wspomniał że można rozpoznać miejscówkę po kilku krzakach, ba nawet po piachu Z trolla??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Rybka z sierpnia (228).Ps. Sory za kwadratowe drzewa Marcin można i tak fotoszop to nie wyrzutnia rakiet ziemia powietrze, żeby tak masakrować fotki Tak jak mówiłem z Porucznika na Admirała jeszcze raz gratulacje.....i załuje tylko , że nie mogłem Ci podebrac tego klamota :(next time.... pzdr 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi