hlehle Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ktoś coś łowi? Właśnie wróciłem z wakacji i już nie mogę usiedzieć na miejscu... Nic nie bierze stąd dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Chyba będę to musiał sam sprawdzić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Duże ryby = duże emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Duże SUMY (czy na kiju czy w kieszeni) = duże emocje ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mój ostatni, jak na razie największy 177cm:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nie wygląda na 177cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Znalazłeś go ,złapałes? Napisz coś więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Do tych 177 to mu chyba z pół metra brakuje ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Posty bez żadnych informacji na temat połowu powinny być usuwane wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Posty bez żadnych informacji na temat połowu powinny być usuwane wg mnie.Usun swoj, daj przyklad. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Obstawiam 120cm nie mniej gratulacje Edytowane 3 Września 2015 przez pioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Usun swoj, daj przyklad.Z takimi kawałami powinieneś grać w kabarecie. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Posty bez żadnych informacji na temat połowu powinny być usuwane wg mnie.Dobrze , że dopisałeś "wg mnie" choć widzę, że może do tego dojść na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Wygląda, nie wygląda...miał 177cm tyle pokazała miara i tyle miał. jak ktoś nie wierzy , to nie musi:) nie zależy mi na tym. Ryby nie chciałem wyciągać na piach, dźwigać, czy jakoś wielce eksponować. Zdjęcie robił kumpel z którym pływam telefonem. Mam 195cm wzrostu. Dla nie dowiarków wstawię ,,wyeksponowane 1,5mDlatego długo nie chciałem dodawać żadnych zdjęć. Żadnym fotografem nie jestem i nie będę. zdjęcie nie zawsze oddaje faktyczną wielkość ryby i tyle. Czułem że będą jakieś wątpliwości:) Wyprzedzę pytania i sugestie...wypuszczony:) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Ano, bo nie stanąłeś za leżącą rybą, nie zarzuciłeś ogona na ramię, nie ustawiłeś aparatu na wprost otwartej mordy, żebyś wyglądał jak krasnal chowający się za potworem. Masz dopiero kilka postów, nauczysz się heheheeh. Ważne, że miał przynętę w japie. A nie zatykaną ręką dziurę po kotwicy gdzieś w okolicy pyska np. na ogonie. Taka tera moda. jak mawiał klasyk - ryba to ryba. Ucz się. Taki wariat z takiej małej wody musiał nieźle hasać. Edytowane 3 Września 2015 przez rózgaś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Hasał, hasał woda fakt nie za wielka...Może poprawię eksponowanie rybek...Ale prędzej po prostu zrobię sobie byle jakie foto na pamiątkę, niż będę się spuszczał nad błyskotkliwą fotką dla forum. Pewnie wielu kolegów myśli podobnie. Trochę szkoda, bo pewnie widok wielu fajnych rybek nas omija:( 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Nie eksponuj. Ma być widać historię na zdjęciu, nie ucz się dziadostwa. Jest git. Robiąc od góry zawsze tak jest. Rób swoje, baw się dobrze i tego pilnuj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Masz rację, lepiej robić wszystko po swojemu:)Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Święta racja,fajna rybka i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Mój ostatni, jak na razie największy 177cm:)005.jpgtrollowałes tą dętką..na wiosłach? piękny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kolego nie stresuj się ładna ryba na co strzelił? Jaka woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Sumki złowione z trolla, tak z tej małej dętki:) z tyłu ma na szczęście trochę miejsca na silnik Większy wziął na boxera, am mniejszy na jakiegoś jaxona o ile pamiętam w rzece w której jak woda opadnie jeszcze z 20cm to przepłynięcie wielu miejsc stanie się nie możliwe...Mam pytanie, do kiedy łowicie sumy z trolla??? Czy w październiku jest jeszcze szansa, czy woda już za zimna i sumki zbyt ospałe??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Sumy z trola można łowić jak każdą inną metodą, do czasy regulaminowego rozpoczęcia okresu ochronnego. W niektórych okręgach i wodach może być inny.Na ogół jest to od - 01.11 do 30.06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Wszystko zależy od temperatury wody , w ubiegłym roku ostatnie złowione sumki były przy temperaturze wody +12 stopnia , co było 26.pażdziernika.Mówię o rzece Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Myślę że w październiku to jeszcze z powodzeniem można trafić ładną rybę, z tego co pamiętam to w październiku padały ładne ryby, później w Listopadzie się grupują i siedzą stadami w głębokich zimowiskach. Słyszałem o takich sytuacjach jak miejscowi kilerzy szarpali w wybranych miejscach po kilkadziesiąt ryb z jednego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi