miramar69 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Lepiej nie przesadzać z alkoholem na wodzie. I bezpieczniej i wyniki lepsze .... i nie daj BOŻE jak się jeszcze ŻUBR wychyli Edytowane 21 Września 2015 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Dałem w życiu rapali łącznie z pół godziny w trollu i trzy rzuty,więc z tym niektórzy uparcie to chyba Ci się coś pomieszało w główce.... Edytowane 21 Września 2015 przez Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Mnie jeszcze nie zawiodła a kilka na nią już miałem, może niektóre modele są gorsze, szkoda że taki nietrwały bo to fajny i bardzo łowny wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Dałem w życiu rapali łącznie z pół godziny w trollu i trzy rzuty,więc z tym niektórzy uparcie to chyba Ci się coś pomieszało w główce....Nie bież tego tylko do siebie , mówiłem ogólnie - takich opisów jest na JERKU więcej (jest nawet chyba temat temu poświęcony trwałości WOBLERÓ RAPALA). Na dodatek pozwoliłem sobie dać przykład z filmiku ,który wstawiłem , a swoją drogą te "pól godzinki w trolu i trzy rzuty" dadzą Ci pewnie do myślenia czy było warto .Pozdro i nie odbieraj wszystkiego co jest napisane jako przytyk w stosunku i wyłącznie do swojej osoby - będzie mniej nerwowo . Edytowane 21 Września 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Do usuniecia Edytowane 21 Września 2015 przez LK_FISHING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Czyżby światełko w tunelu ???? albo cuda się zdarzają ???? http://teleexpress.tvp.pl/ wydanie dzisiejsze - 00:09:10 min wydania Edytowane 22 Września 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czyżby światełko w tunelu ???? albo cuda się zdarzają ???? http://teleexpress.tvp.pl/ wydanie dzisiejsze - 00:09:10 min wydaniaPolecam "mięsiarzom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Czyżby światełko w tunelu ???? albo cuda się zdarzają ???? http://teleexpress.tvp.pl/ wydanie dzisiejsze - 00:09:10 min wydania normalnie C&R http://teleexpress.tvp.pl/21738096/wolnosc-dla-suma aż mnie torkło Edytowane 23 Września 2015 przez ziober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ze 170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Rzeka prawie wyschła i trzeba posiłkowć się przynętami stosowanymi do nocnych łowów, bo wszystko inne grzęźnie w dnie. Mocna wędka, "betoniara", plecionka 50lb i agrafka kupiona kiedyś od @Guzu. Ogromna, wielkości połowy Lake'a 5cm, ale marmurkowi to nie wadziło Szkoda tylko, że taki mały P.S.Zrobić sobie samemu zdjęcie z rybą na pontonie to nie taka prosta sprawa. Przydałby się szeroki kąt,albo dłuższa jednostka Edytowane 25 Września 2015 przez Kamil Z. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Zrobić sobie samemu zdjęcie z rybą na pontonie to nie taka prosta sprawa. Przydałby się szeroki kąt,albo dłuższa jednostka Ale widać dałeś radę i foto jak ta LaLa - "rupiecie" !!! / bo "graty" na cenzurowanym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Fajnie wyszła, nie narzekaj ! Ja jutro na noccke uderze, ciut się rozleniwiłem tymi dziennymi łowami, może zalicze jakieś powierzchniowe branie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
al_neri Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jak na selfie z kijanką całkiem udane :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Może nie olbrzym ale cieszy. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Złowiony z brzegu? A z ciekawości zapytam na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Spędziłem weekend na dolnej Wiśle. Dostałem zaproszenie na wspólny spływ po nieznanym odcinku od znajomych z innego forum wędkarskiego. Chłopaki cały sezon pływali za sumem. Niestety bez efektów. Zaczęli wątpić czy te sumy u nich w ogóle są, czy po prostu gdzieś popełniają błąd. Pierwszą tezę wykluczyliśmy definitywnie, sumy są tam na pewno ... Chłopaki po tamtym weekendzie uwierzyli w Siebie i dziś z rana złowili swojego pierwszego - 160siąteczke Worek się otworzył ... Edytowane 26 Września 2015 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Z brzegu guma Berkley 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 To pochwale sie kilkoma sumami z ostatniego tygodnia oraz sumem 254 cm złowionym na jeden z moich nowych woberów. Bonito szczupak 17cm z długim sterem.Wobler dotyka dna na głębokości 8.5m a możliwe że i głębiej tylko wody na moim odcinku Wisły nie ma głębszej.O ile mi wiadomo to jest nowy rekord Polski suma złowionego na trola.Sternikiem był Pan Marek Szymański a podbierał rybę Szymon Szymański.Szymon o mały włos nie miałby kotwicy w ręku.Za pomoc kolegom z łodzi serdecznie dziękuję. 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ostro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nie lubię to:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jednak to bonito rozwala system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Marek Sz. to zawsze ma nosa kiedy i gdzie wsiąść na łódkę Gratulacje dla całego zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Gratulacje dla całej załogi !!! Gruby skład to i gruba ryba !!!A Jackowi pozostaje ogromna satysfakcja że to na swojego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dałem w życiu rapali łącznie z pół godziny w trollu i trzy rzuty,więc z tym niektórzy uparcie to chyba Ci się coś pomieszało w główce....Woblery rapali złowiły na pewno setki tysięcy ryb i łowi na nie cały wędkarski świat przy tej ilości zawsze będą trafiały się buble.Na ostatniej wyprawie z Krzyśkiem Zielińskim miałem okazję łowić na woblery tkz hand made w których wypadały wszystkie stery i pękały korpusy wzdłuż osi i na pewno już nimi łowił nie będę .Na rapalę złowiłem dużą część moich sumków i jeszcze nigdy mnie nie zawiodły tak że nie rozpędzał bym się tak bardzo z osądami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Mam to samo tomi78, choć teraz będę się troche dygał jak mi siądzie klamot na nią Ryba chłopaków oczywiście mega, można było się spodziewać że padnie akurat na tej łodzi i właśnie tam Szczere gratulacje! Mam nadzieję że woblery będą dostępne na następny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi