0ktopus Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Złowiłem go na swoją trzynastkę w kolorze orange, hol trwał jakieś 6-7 minut, kręgosłup trzeszczał ale sprzęt tradycyjnie nie zawiódł 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Po ostatnich wypadach na pusto, wreszcie sie odmieniło. Dwa sumki 110cm i 118cm, złowione na niezawodny wobler Pana Józka Sendala. Obydwa sumy wzięły z toni wśród grpującego się białorybu. Brania solidne, a i dynamika walczących ryb bardzo zadowalajaca ) Edytowane 9 Października 2015 przez milupa grip 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wisła poniżej Krakowa. Taki przyłów na boleniach, 121 cm. Sprzęt:Kij Abu Diplomat travel 243cm 10-25gMłynek DAM Quick Calyber 830 FDPletka Mistrall Shiro 0,13Wobler krakusek nr1 7cm pływający kolor S 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Wczora z wieczora dwa sumki z pod Wawelskiego dwora[/quoteLowilem w tych miejscach ładne sztuki i nie chwaliłem się na forach zdjęciami . Ale odkąd kolega octopus zaczął wystawiać zdjęcia z Krakowa to na każdej z miejscówek o których mowa , zjeżdżają się ludzie z Kielc, sączą ,Tarnówa i innych miejsc nic tylko "podziękować "koledze Pod koniec września spotkałem dwóch gości z pontonem skąd już nie pamietam ale mówili ze widzieli foty ładnych sumow na "jakimś tam forum" i wpadli zapolować bo chcą cos uwędzić przed zima także jeszcze raz "dzięki" kolego octopus Edytowane 11 Października 2015 przez Fester 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Wczora z wieczora dwa sumki z pod Wawelskiego dwora[/quoteLowilem w tych miejscach ładne sztuki i nie chwaliłem się na forach zdjęciami . Ale odkąd kolega octopus zaczął wystawiać zdjęcia z Krakowa to na każdej z miejscówek o których mowa , zjeżdżają się ludzie z Kielc, sączą ,Tarnówa i innych miejsc nic tylko "podziękować "koledzePod koniec września spotkałem dwóch gości z pontonem skąd już nie pamietam ale mówili ze widzieli foty ładnych sumow na "jakimś tam forum" i wpadli zapolować bo chcą cos uwędzić przed zima także jeszcze raz "dzięki" kolego octopus"Stare wygi" zdjęć z ładnymi rybami już dawno nie wstawiają. No chyba, że z zagranicy, bo tam raczej ciężko się wybrać i komuś wyłowić to co tak sobie pilnie strzeże.Mam wrażenie, że ostatnimi czasy fotki prezentują głównie stosunkowo nowi użytkownicy portalu, osoby z tzw. "parciem na szkło", oraz Ci którym służy to jako środek do napędzenia jakiegoś biznesu.W sumie, przy tak przełowionych wodach jest to działanie zupełnie dla mnie zrozumiałe. Podobnie jak różnego rodzaju opisy, mające na celu wprowadzanie innych w błąd. W końcu z wędkarzami jest jak z ogólno-dostępnymi informacjami finansowymi. Kiedy mówią w radiu że dolar potanieje, to trzeba kupować bo będzie drożał. Jak niektórzy koledzy mówią że dana miejscówka nigdy nie darzy, to znaczy że to "bankówka"Może zamiast zdjęć piszmy po prostu wiersze o połowach. Będzie ciekawiej, a i te małe subtelne kłamstewka trudniej będzie wykryć, no bo w takim wierszu można napisać np: "Gdy słońce lipcowe kładło się na wodzie, sum mi przypieprzył aż miło.Sam żem go sprawnie na brzeg wyholował,100 kilo bydle ważyło Wobler Bonito, linka piętnastka, kijek u Irka zrobionyRybka wróciła cała do wody, a mógł być kotlet mielony." I w ten sposób wszyscy sobie mogą wyobrazić co to była za piękna historia. A po zdjęciu to zaraz widać, że pora roku raczej wiosenna bo się jeszcze trawa nie zazieleniła, i że 100 to było centymetrów, a wobler jak zwykle za jeden grot zapięty w nożyczkach, i dynda sobie podczas robienia zdjęć ( to niebezpieczne jakby ktoś nie wiedział) i tak dalej i tak dalej....Mnożą się domysły, pojawiają insynuacje, powstają nieporozumienia, i wszystko zupełnie niepotrzebnie Pozdrawiam serdecznie. Ps, u mnie pod Mostem Siekierkowskim łososie dziś goniły klenie aż miło Edytowane 14 Października 2015 przez harry 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kiedy mówią w radiu że dolar potanieje, to trzeba kupować bo będzie drożał. Jak niektórzy koledzy mówią że dana miejscówka nigdy nie darzy, to znaczy że to "bankówka" He,he,tak właśnie zacząłem łowić pstrągi. Tam gdzie absolutnie nie warto jechać.Jak pieprznie zapora we Włocławku, to i te łososie pod mostem Siekierkowskim okażą się realne. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 He,he,tak właśnie zacząłem łowić pstrągi. Tam gdzie absolutnie nie warto jechać.Jak pieprznie zapora we Włocławku, to i te łososie pod mostem Siekierkowskim okażą się realne. ;-)Z tego co się orientuję, to zapora nie pieprznie tylko powstanie kolejna , poniżej Włocławka, w miejscowości Siarzewo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Gdy słońce lipcowe kładło się na wodzie, sum mi przypieprzył aż miło.Sam żem go sprawnie na brzeg wyholował,100 kilo bydle ważyło Wobler Bonito, linka piętnastka, kijek u Irka zrobionyRybka wróciła cała do wody, a mógł być kotlet mielony." I w ten sposób wszyscy sobie mogą wyobrazić co to była za piękna historia. Krzysiu, czytałeś cały wątek??? Wierzyć się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) jerkbait.pl to portal poświęcony łowieniu drapieżników na przynęty sztuczne. Żywiec, feeder, bolonka itp - to nie u nas. Pozdrawiam, frikoW końcu i ja mogę się pochwalić Sum 236cm złowiony w Padzie we Włoszech na wcześniej złowioną Brzanę ok 70cm.Szacowana waga ponad 90kg. Po sesji sum bezpiecznie wrócił do siebie Johny5g dziękuję za asekurację na pontonie i wyprawę życia. Ten odcinek Padu to totalny hardcor i sposób na sprawdzenie psychiki ! Edytowane 19 Października 2015 przez Friko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Niespecjalnie mnie interesuje jak kto lowi, o ile nie lamie przepisow, tam gdzie lowi...Ale wstawianie ryby zlapanej na inna rybe ? na jerkbait.pl ? Od kiedy ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 K-Pon pisałem Ci wcześniej że złowisz największego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Ale Beka , a druga sprawa nie zal tak byczej brzany Edytowane 18 Października 2015 przez mirko filipovic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Piękna, gruba ryba, za dnia czy w nocy złowiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzięki za zgłoszenie moderacyjne, wczoraj był weekend Koledzy - miejcie troche wyrozumiałości do moderacji. Zdjęcie usunięte, wracajmy do meritum w tym wątku czyli sumów łowionych na przynęty sztuczne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziwny73 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Dla rozluźnienia tematu dwa z końca września Edytowane 19 Października 2015 przez Dziwny73 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Rekord tej planety Made in France Hmmmm. A nie jest rekordem sum 135kg z Padu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Hmmmm. A nie jest rekordem sum 135kg z Padu? Francuzi zawsze chca byc no 1.Wiec jak taka ryba padla u nich. Zakrzykneli "rekord swiata" . http://www.peche-poissons.com/les-news/au-bord-de-l-eau/record-du-monde-silure-273-m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Na forum sumowych troche pisali o tym rekordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Na forum sumowych troche pisali o tym rekordzie. O tym, czy o tym wloskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 O tym francuskim ostatnio. O wloskim pewnie kiedys tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Mali Wielcy ludzie....Dla ścisłości największy sum na wędkę to 293kg Pangasianodon, a największy Silurus glanis to 135kg z Padu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Mali Wielcy ludzie....Dla ścisłości największy sum na wędkę to 293kg Pangasianodon, a największy Silurus glanis to 135kg z Padu. Spoko, dzieki za wyjasnienie Juz edytowalem wpis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Mali Wielcy ludzie to Francuzi. Przypadek autorski dot. Napoleona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Mali Wielcy ludzie to Francuzi. Przypadek autorski dot. Napoleona Napoleonskich wynikow sumowych nie mialem okazji dotad poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Napoleon miał niespełna 170cm a "dojechał"do Waterloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi