Skocz do zawartości

Sumy 2015

Wojciech_B

Rekomendowane odpowiedzi

A tam fuks ;-)....jak dobry kapitan to na lajbie zawsze coś wyda ;-)

Wiesz Marcin jak u mnie jest latem...robota robota i jeszcze raz robota....ciagle nowe projekty w toku i wedkarskie plany niestety schodza na bok:-( w tym roku jest najgorzej ale co sie odwlecze;-)......przyjade jak zaczniesz trafiac w 220+ :-) ;-)

A tam fuks ;-)....jak dobry kapitan to na lajbie zawsze coś wyda ;-)

Wiesz Marcin jak u mnie jest latem...robota robota i jeszcze raz robota....ciagle nowe projekty w toku i wedkarskie plany niestety schodza na bok:-( w tym roku jest najgorzej ale co sie odwlecze;-)......przyjade jak zaczniesz trafiac w 220+ :-) ;-)

No tak 211 na łajbie to nie 220 choć i tak nie liczony :(.

Ładnie te sumy darzą.

Mi niestety jeszcze nigdy nie było dane wąsacza trafić - a na Wiśle trochę czasu już spędziłem, przez te wszystkie lata i nie zliczoną ilość rzutów cały czas nic. 

Pewnie robię coś nie tak ale jeszcze nie doszedłem do tego co to takiego jest.

Dziś spining za bolkami dał nowe PB suma złowionego legalnie (w sezonie), równe 170 cm. Zgrywam filmik z GoPro (12 GB) i pora nauczyć się to obrabiać :)

Bolek też był i to PB = 81 cm. Krakowska Wisła, spining z ręki. dodatkowo wywaliłem się po wszystkim i spodniobuty pełne ... Teraz siedzę w firmie bez gaci i skarpetek :P (same spodenki, buty i koszulka).

Prezent imieninowy dzień przed :)

Ależ jestem nabuzowany :P

• Like 19

Dziś spining za bolkami dał nowe PB suma złowionego legalnie (w sezonie), równe 170 cm. Zgrywam filmik z GoPro (12 GB) i pora nauczyć się to obrabiać :)

Bolek też był i to PB = 81 cm. Krakowska Wisła, spining z ręki. dodatkowo wywaliłem się po wszystkim i spodniobuty pełne ... Teraz siedzę w firmie bez gaci i skarpetek :P (same spodenki, buty i koszulka).

Prezent imieninowy dzień przed :)

Ależ jestem nabuzowany :P

Czekamy na film pełen emocji :)

• Like 1

Na zestawie bolkowym to pewnota furczało

Sprzętowo (jak ja tego niecierpię :P):

Spodniobuty Mistral, bokserki Adidas, bluzka z długim rękawem Shimano, plecak K2, GoPro Hero2 na łbie :(

W łapie Shimano  BestMaster SBMAX300MH dwuskład, Shimano Stradic 4000FJ na kiju, na stradicu PP 8Slick 20LBS, do tego dowiązany Fluorocarbon P-Line 0,48mm 25LBS, do niego agrafka Spinwal No16 do 10kg, a na niej boleniowy wobek ....

• Like 6

Sprzętowo (jak ja tego niecierpię :P):

Spodniobuty Mistral, bokserki Adidas, bluzka z długim rękawem Shimano, plecak K2, GoPro Hero2 na łbie :(

W łapie Shimano  BestMaster SBMAX300MH dwuskład, Shimano Stradic 4000FJ na kiju, na stradicu PP 8Slick 20LBS, do tego dowiązany Fluorocarbon P-Line 0,48mm 25LBS, do niego agrafka Spinwal No16 do 10kg, a na niej boleniowy wobek ....

Przepraszam ale ... jakim węzłem dowiązujesz FC (trochę zabrakło istotnej części opisu) :rolleyes:  :D