Skocz do zawartości

Sumy 2015

Wojciech_B

Rekomendowane odpowiedzi

A Troling to metoda spiningowa ? 

No właśnie. A czy wertykal to metoda spinningowa? Trolling to trolling...metoda łowienia ryb na przynęty sztuczne, ciągnięte za jednostką pływającą z zastosowaniem sprzętu spinningowego ale nie koniecznie. Nie każdym zestawem trollingowym da się spinningować Ale bez wątpienia jest to tak samo równorzędna technika wędkarska jak każda inna

Ciężko mi to sklasyfikować,ale złowiony zapewne na przynętę sztuczną a nie wertykal czy żywca

W tej kategori są też sztuczne robaki i kukurydza . Sorry patu sprawa raczej nie do ciebie , ale myślę że niektórym trolom bliżej jednak do 'robala" i gumofilców. Jakoś nie rusza tu nikogo że ryby tu pokazywane złowione są w miejscach gdzie troling jest zakazany. A więc ryby są zwyczajnie kłusowane ! A jak nazwali byście kogoś kto łowi np. Głowatki w nocy na robala ? Fofumowiczem ? No chyba tak , bo po uwagach Piotra Borucha nic się jakoś nie zmieniło, moderator śpi ? Czy troluje?

Super ryba, super fota, widać jego potęgę. Prowadziłeś Daniel?

Powiem Ci , że nie pamiętam (minął miesiąc). Dwie wielkie ryby tego dnia złowiliśmy. Przy jednej prowadziłem ja, przy drugiej kolega.

W tej kategori są też sztuczne robaki i kukurydza . Sorry patu sprawa raczej nie do ciebie , ale myślę że niektórym trolom bliżej jednak do 'robala" i gumofilców. Jakoś nie rusza tu nikogo że ryby tu pokazywane złowione są w miejscach gdzie troling jest zakazany. A więc ryby są zwyczajnie kłusowane ! A jak nazwali byście kogoś kto łowi np. Głowatki w nocy na robala ? Fofumowiczem ? No chyba tak , bo po uwagach Piotra Borucha nic się jakoś nie zmieniło, moderator śpi ? Czy troluje?

O czym Ty człowieku piszesz? Ryba złowiona na Wiśle mazowieckiej, w miejscu gdzie trollować można.

Edytowane przez hlehle

Wybacz ale to zwykła demagogia a poziom "ogólnictwa" dotyka wielu ciężko pracujących na swoje wyniki. Może (nawet na pewno) niepotrzebnie za nich zabieram głos ... ale oni odpuszczą i będą robili swoja robotę.

Po za tym to temat na oddzielny wątek...tutaj łowi się sumy :)

....moderator śpi ? Czy troluje?

Przypomnę jedną kwestię dotyczącą zamieszczanych zdjęć

W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatora.

Jeżeli masz jakieś obiekcje użyj opcji zgłoś, a komentarze w powyższym stylu zachowaj dla siebie

Przypomnę jedną kwestię dotyczącą zamieszczanych zdjęć

W przypadku zauważenia niezgodności z niniejszym regulaminem nie robimy dochodzeń na własną rękę - zgłaszamy swoje wątpliwości do moderatora.

Jeżeli masz jakieś obiekcje użyj opcji zgłoś, a komentarze w powyższym stylu zachowaj dla siebie

Przepraszam panie moderatorze jeśli uraziłem ,ale nie znam się na sprawach zgłaszania niezgodności .Zwracam uwagę na problem tak jak umiem . Nie jest to żadne dochodzenie wszyscy wiedza o co chodzi . Pytanie co dalej?  

Pierwsza kwestia na forum sobie nie "Panujemy"
Druga nie wszyscy wiedzą, a sposób takiego zgłoszenia na pewno nie pomaga się dowiedzieć, na dole każdego postu masz taki przycisk "Zgłoś" wciśnij go i napisz o co chodzi, to wystarczy.

Wracamy do tematu czyli Sumy 2015

Edytowane przez milupa
  • Like 1

Hejt to jedno, ale wklejanie trollingowych sumów z notatką "o wawelskim dworze" to nic więcej niż chwalenie się rybą złowioną za kapotę albo w okresie ochronnym i na to nie powinno być zgody.

Sherlock Holmes z Ciebie to żaden, kilka osób widziało jak został złowiony i wyholowany ten sum, jedna z tych osób jest nawet tutaj zarejestrowana :P

Edytowane przez 0ktopus