pawel nowy sącz Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Obawiam się że Poprad jest poważnie skuty lodem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jak na tą chwile to więcej lodu niż wody,troszkę popuściło ale podobno dalej ma mrozić i nie wiadomo czy luty pozwoli w Popradzie połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dzięki za info na wszelki wypadek wezmę dwa kijki lżejszy pod pstrąga i cięższy pod glowatke.A jak nie da się łowić to będę miał biegów ki też super zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Wszystko co tam w górach to samo zdrowie , pospacerować i pomarzyć nad Popradem też fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Wszystko co tam w górach to samo zdrowie , pospacerować i pomarzyć nad Popradem też fajnie Ta, ostatnio to chyba z maseczką na gębie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 W muszynie jest trasa biegowa nad samym Popradem. Można by wędkę przytroczyc do plecaka dobiec na biegówkach nad rzeke i połowić, czyli taki swoisty wedkarski biathlon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czy sytuacja na Popradzie w okolicach Muszyny się poprawiła?Czy da się połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Jak byś wpisał w gogle Poprad Żegiestów domek u Krysi to tam powinien wyjść Ci aktualny stan Popradu W Muszynie będzie podobnie Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Właśnie wróciłem znad Popradu. Kilka miejsc jest wolnych od lodu i idzie porzucać, pytanie tylko czy to ma sens?Natomiast kompletnie mnie zaskoczyło, że w sklepie w Muszynie nie mają jeszcze zezwoleń, wykupiłbym elektronicznie ale nie wiem czy PZW Nowy Sącz honowują wydruk elektronocznego dowody wpłaty, czy teżmusi być dowód "z pieczątką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja miałem kontrole w ubr, wystarczyło mieć dowód wpłaty przelewu+arkusz zezwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timse Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cześć!Szukam kogoś kto mieszka w Muszynie bądź bliskiej okolicy.Oczywiście kogoś kto zna dobrze okoliczne łowiska.pozdrawiam i czekam na kontakt może być prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerk2 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wie ktoś może czy dzieje się coś na odcinku w Andrzejówce - Żegiestów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jaka woda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam, wszystko wskazuje na to, że od 30ego będę w Piwnicznej na majówce. Chętnie bym wziął wędkę żeby połowić trochę w Popradzie, głównie chodzi mi o klenie. Jest w ogóle sens na tym odcinku nastawiać się na te rybki ze spiningiem? Czy na miejscu gdzieś mogę wykupić pozwolenie?Wszystkie rady mile widziane:) Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Poprad to teraz głównie kleń. Jeżeli woda będzie dobra szansa na te ryby są ogromne . Generalnie rozmiar nie powala ale można połowić. W tym roku rzeka pokazała już swój potencjał zima wpłyneła pozytywnie(brak kormorana i wydry - wszystko było skute lodem). Na pewno jest to zdecydowanie lepszy wybór niż Dunajec w którym po zimie bez lodu wszystko zostało zjedzone przez w/w egzemplarze. Co do pozwoleń np tutaj:Sklep Wędkarski Zbigniew Grzybowski w Nowym Sączu ul. Jagiellońska 69; tel. 18 547 46 94, ( zezwolenia roczne, Łowisko Specjalne „Dunajec”, zezwolenia krótkoterminowe). PHU Jarosław Hans Sklep Sportowy – ul. Piłsudskiego 2, 33 – 370 Muszyna Rynek tel. 18 471 80 60, ( zezwolenia krótkoterminowe), Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Piotr Boruch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Ok - dzięki. Właśnie głównie o klenia mi chodzi...raczej smużakowo? Pozwolenie 3 dniowe 80pln? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Może się komuś przyda:http://www.lowisko.home.pl/pzwnsjomla/images/wody/zezwolenie_2017_elektroniczne.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ok - dzięki. Właśnie głównie o klenia mi chodzi...raczej smużakowo? Pozwolenie 3 dniowe 80pln?No niestety ceny powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 No niestety ceny powalają.Jestem w stanie to zapłacić - trudno. Lipne jest tylko to, że jak chcę wygodnie, sprawnie i szybko to muszę zapłacić przed wyjazdem...a nie wiem jakie warunki zastanę nad wodą, patrząc na to co się dzieje za oknem może okazać się że będzie kawa z mlekiem i nie rozłożę wędki przez 3 dni - wtedy 80pln wywalone w płynące błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja w zeszłym roku, w wakacje kupiłem zezwolenie 3 dniowe. Pierwszego dnia nawet fajnie połowiłem, a drugiego i trzeciego płynęła kawa z mlekiem. Cieszyłem się tylko, że nie kupiłem zezwolenia 7 dniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Z Popradem to loteria. Radzę dobrze sledzić pogodę , woda szybko się brudzi i długo czyści. Co do przynęt to smużaczki jakieś możesz zabrać, ale ja stawiam zazwyczaj na woblery 3-5cm, klasyczne kolory i pare "żarów" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubicz68 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Bżana, świnka (40cm), dwa ładne okonie. Wszystko w niecałe dwie godziny. Jak na moje umiejetności było super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Smużaki możesz zostawic w domu. Wobler, guma i mikro wahadło to przynęta na Popraddorzuce jeszcze link do pogodynki w Milikuhttp://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/149200290 - woda gdzieś do 135cm jest ok kolor wody generalnie jest dobry na wiosnę i jesień - w lecie słowacy płuczą żwir w rzece i kolor żółty to normalkareszta privPozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Piotr Boruch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam pytanie jaka woda na Popradzie chodzi kolor ? Kiedyś czytałem że Słowacy w tygodniu płuczą żwir i woda jest brudna czy tak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi