ZlapSeRybe Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Czy ktoś spotkał/złowił na Popradzie sandacza? Dziś znalazłem martwego przy brzegu na odcinku między Piwniczna a Muszyna. Miał ok 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Kolega zamiast głowacicy wyciągnął bolenia 80cm w Muszynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 No ryby lubią sobie pływać . Na Dunajcu są sandacze to dlaczego nie nad Popradem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Hmm to raczej niespotykane zjawisko. Bardzo możliwe że to uciekinier z Słowacji, zdarzało się już że ktoś złowił metrowego szczupaka czy karpia. Sam zlowilem palie czy karasie, ale na jakaś populacje tych gatunków w tej pięknej rzece bym nie liczył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Kolega zamiast głowacicy wyciągnął bolenia 80cm w Muszynie.gdy byłem 1 raz na Popradzie też taki mi się uwiesił tyle że mniejszy . to był chyba najbardziej emocjonujący hol w moim życiu bo myślałem że to głowatka. po kilku latach miałem już na rozkładzie kilka boleni po 50-60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommoss Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Boleni w Popradzie jest sporo . Śmiem twierdzić że łatwiej o bolenia niż o dobrego pstrąga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Na popradzie ważna role odgrywa kolor rzeki, jak się wstrzelisz to pięknie połowisz Spędziłem dzień na rzece na wysokości Piwnicznej, sporo kleni na mokra muchę, największy miał koło 45cm. Dodatkowo wpadła krótka brzana i świnka na nimfę. Ryby zajmowały miejscówki głównie na końcówkach płani.Pytanie poczatkujacego. Jakie konkretnie muszki na lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Panowie czy w okolicach Piwnicznej można spiningowac na Popradzie czy tylko mucha?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Możesz spiningowac...tylko woda teraz wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Panowie czy w okolicach Piwnicznej można spiningowac na Popradzie czy tylko mucha??Jak najbardziej można. Woda jest bardzo wysoka, brudna i niesie pełno śmieci, drzew itp. Pewnie przez najbliższe 2 tygodnie będzie się czyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Potwierdzam, woda masakra nie do łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) Kurcze pomylily mi sie wątki i o jakichs sumach Wam tu historie zaczalem wypisywac Nie wiedzialem jak skasowac posta wiec ho edytuje. Sorry Panowie Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez Tommy100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Identycznie postępują obecnie goście w pewnym miejscu na Popradzie. trafili na zimowisko brzan i łowią za pysk, oczy, płetwy, przetrzymują na brzegu , fotki i fIlmiki na Youtubie, byłem widziałem na własne oczy, poza tym śmieci na brzegu, a okoliczny strumyk zasilany jest szambem :Dtaka kulturalna część Polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Na wczorajszym filmie zdziwieni byli, że kolejka wędkarzy ustawiła się do tego miejsca. Podawanie nazw miejscowości w opisie to jednak nie najlepszy pomysł???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Jurek widziałem ten filmik na yt a pamiętasz taki Pan Jodłowski z okolic NS jak chwalił się złowiona brzana w marcu czy kwietniu i w gazetach o nim pisali jaki to mistrz wędkarstwa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Możecie wrzucić link do filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Lepiej na priv, aby powszechnie nie promować patologii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Mówiąc o filmach chłopaków od "sklepu" to nie można ich nazwać patologią... wręcz przeciwnie myśląc o Piotrze B. A to, że podzielili się miejscówkami to już chyba zrozumieli swój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 TAK to też ,,gosciu z klasą,,a wracając do tego miejsca - nie trzeba podawać nazwy miejscowości, wszystko widać na filmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 (edytowane) tzn. odniosłem się do postu PePe, bo ktoś chyba przeniósł nasze posty na właściwe miejsce. pisałem o gościu Jo... a nie bron Boże o kimś innym Piotr Boruch wzbudza na filmach moje uznanie za technikę połowu delikatnym sprzętem w tak trudnych warunkach, a przypadkowe brzany puszcza z powrotem natychmiast! To jest gość z prawdziwą klasą!A chłopaków co widziałem to nie ze sklepu tylko właśnie ci co chyba cały czas tam prześladują to miejsce z brzanami... Edytowane 8 Marca 2024 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 8 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 https://www.youtube.com/watch?v=jhmsqsXO2XE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) A co do łowienia brzan na zimowisku to na jednej z grup wędkarskich jest fotka na której gość chwali się brzaną .Szczerze wprawiło mnie to w osłupienie bo jest to oficjalne zimowisko z zakazem łowienia chyba do 1 albo 15 kwietnia , dwa nie wolno tam wynosić poza obręb rzeki a gość robi sobie fotki na trawie. Ponieważ zdjęcie było wrzucone kilka godzin wcześniej to już kilka osób zwróciło uwagę ,ze łowił na zimowisku. Na co ten odpowiedział ,ze był kontrolowany rzekomo i nikt się do niego nie rzucał. Powiem tak jakby mnie któryś zatrzymał w tym miejscu to by mnie z 4 liter zrobił jesień średniowiecza a tak są równi i równiejsi Edytowane 9 Marca 2024 przez Misiek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 To tylķo pokazuje w jakich studiach lowimy skoro pół województwa uprawia orkę jednego bełła i trzeba komitet kolejkowy tworzyć żeby sie załapać . Sztandar wyprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Hmmm...raczej pokazuje pazerność ludzi i nie koniecznie na mięso... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Jak to mówią życie jest fajnym episodem w zyciu czlowieka ale nie zawsze jest kolorowo i jakos trzeba je pokolorować. Najlepiej kupic sobie maść wiadomo na co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi