jerzy6 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 woda jest niska a bardzo brudna. prawdopodobnie coś w na Słowacji muszą robić, płuczą żwir, albo kopią...pieron wie, a woda ciepła mało natleniona, ale oni się nie przejmują co do Polski idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 28 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Jestem w Muszynie od poniedziałku czyli 22 .07 dzus jest sobota A Poprad nadal błotem płynie. Szalu można dostać. Człowiek chciałby troche polowic to lipa. Ech szkoda.Zabieraj wędkę i ruszaj nad wodę. Klenie całkiem nieźle biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esioslaw Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Witam. Jak tam kolor wody ? Warto się przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esioslaw Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Woda czyściutka potwierdzam. Sporo drobnego klenia I okoni, Barbara wyszła pod nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Krysztal woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Woda czyściutka potwierdzam. Sporo drobnego klenia I okoni, Barbara wyszła pod nogi.Dawno nie trafiłem okonia na Popradzie. W jakiej okolicy można spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.k Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 W przyujsciowym odcinku jest sporo okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Witam, jak woda w okolicach Piwnicznej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Podłączam się do pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 (edytowane) Niska, prawie przejrzysta. Do łowienia ale jest bardzo trudno bo woda jest ciepła i ryby niespecjalnie są chętne do żerowania. Edytowane 19 Sierpnia 2024 przez ZlapSeRybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMWU Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Cześć. Jak sytuacja na Popradzie? Brzana aktywna? Woda nadal ciepła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Koledzy jak wygląda sytuacja na popradzie w okolicach Muszyny? Wiozę rodzinę na narty i zastanawiam się czy wrzucać wędki do bagażnika, czy pogada uniemożliwi próby...Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlapSeRybe Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Koledzy jak wygląda sytuacja na popradzie w okolicach Muszyny? Wiozę rodzinę na narty i zastanawiam się czy wrzucać wędki do bagażnika, czy pogada uniemożliwi próby...Z góry dzięki za odpowiedź.W weekend widziałem, że spora część była zamarznięta. Raczej nie do łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Panowie, co stosujecie na Popradzie jeśli chodzi o woblery ? Kotwiczki dwuramienne czy haczyki ? Z czego mnie jest spadów i co Wam pewniej trzyma ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Z brzanami akurat nie ma problemów ze spadami, jak spada to zazwyczaj oznacza, że była najechana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Z brzanami akurat nie ma problemów ze spadami, jak spada to zazwyczaj oznacza, że była najechana.DokladnieBrzana ma bardzo miesisty pysk. Jesli spadla to albo za dupe, albo masz duzego pecha... Predzej przetrze o kamienie niz spadnie Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia A świnki i klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia A świnki i klenie na ziemniaki dobrze biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia I patrzcie jak to jest na tym naszym forum. Zadałem proste pytania o to czy stosować kotwiczki czy haczyki i co lepiej trzyma rybę. I otrzymałem 3 odpowiedzi zupełnie nie na temat. Ludzie to jednak nie umieją czytać ze zrozumieniem. O żadne brzany czy ziemniaki nie pytałem Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) A bo w Krakowie to wszystko i tylko na ziemniaki łowią. Z oszczędności, chytrości i szczególnie pojmowanej mądrości A tak serio, to co roku jestem w Muszynie nad Popradem i mi osobiście bardziej sprawdziły się w woblerach dwa pojedyncze haki bezzadziorowe niż jedna dwuramienna kotwiczka bezzadziorowa. Edytowane 28 Sierpnia przez mohave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi