sebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam. Mam pytanko odnośnie popperów. Który z kolorów uważacie za najbardziej łowny? Czy ktoś już próbował nowych kolorów WF(White Frog) i YF(Yellow Frog) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jeśli miałbym kupić coś z tych prezentowanych to chyba wybrałbym kolor CK i coś diametralnie innego SMS albo SH. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam. Mam pytanko odnośnie popperów. Który z kolorów uważacie za najbardziej łowny? Czy ktoś już próbował nowych kolorów WF(White Frog) i YF(Yellow Frog) Mam kolor SMS, jak najarazie skutecznie łowi Belony w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Proponuję odnaleźć wątek odnośnie topwaterów, mnie generalnie nie tyle różnica w kolorach ale w akcjach różnych powierzchniowców( w tym popperów)skutkowała braniem.Faktem jest ze w pochmurne dni przynęty typu lustro działały nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A co możecie polecić z Rapali Skitter Pop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Na klasycznego silvera rapali łowiłem okonie.Z czystym sumieniem mogę polecić turbinkowca salmo spittin rover w kolorze YF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja sam przekonałem się na kolorze sms tylko w modelu salmo rover był zabójczy każdym razem gdy udawałem się na zarośnięte płycizny (starorzecza) Narwi w jednym dniu miałem z 15 brań z czego kilka zaciołem i jeden miał 2kg szczupak. polecam ogólnie woblery powierzchniowe bo brania są niezapomniane i taka adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi