Mariano Italiano Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czy ktoś z Was miał okazję testować takie mocowanie kamery ?Przyznam szczerze,że noszenie na głowie po dłuższym czasie staje się dla mnie mało komfortowe. Czekam na Wasze opinie. PozdrawiamMariano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wydaje mi się, że w ciepłe dni byś się w tym gotował. Podobny temblak nosiłem jak miałem złamany obojczyk latem i trochę się ze mnie lało pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 A szelki i mocowanie na klacie próbowałeś ?Ja tak głównie nagrywam i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kiedyś trafiłem na filmik i gość miał kamerka właśnie na ramieniu, kadr mi się bardzo podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Szelek niemam.Widzialem filmy nagrywane z tej perspektywy.Narazie nie biore tego pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi