Skocz do zawartości
  • 0

Conquest 51 Shallow Special i Avail - nowy artykuł na jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Wieczorową nocą, niepozornie w niedzielę publikujemy kolejny artykuł na naszym portalu. Tym razem dla maniaków tuningowania multiplikatorów. Artykuł czekał cierpliwie w kolejce innych ale ponieważ zaczyna mi pęcznieć kolejka zaczynam uwalniać artykuły szybciej niż zakładałem do tej pory.

Ultra Lekki casting. Dla niektórych ciekawa odskocznia od spinningowych wklejanek, a dla niektórych zbędna słowa i znienawidzona metoda. Casting w wydaniu „paproszkowym” to wcale nie taka katorga jak się wydaje, nie taki diabeł straszny...Osobiście od dłuższego czasu miałem ciągoty do łowienia okoni na małe przynęty ale nie spinningiem lecz właśnie zestawem z multiplikatorem. Pierwsze próby okazały się niewypałem, tu kij za sztywny, tu plecionka za gruba, tu to i to. Nie poddawałem się i w końcu skompletowałem combo, które według mnie zasługuje na miano ultra lekkiego castingu.

Zapraszam do lektury artykułu, komentarzy oraz wspólnej dyskusji.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

błąd jest błąd...i nie ma znaczenie czy na pierwszej stronie czy na ostatniej ...zwracanie uwagi i samemu popełnianie błędów dosyc zabawne.

pozdrawiam

Dla mnie zabawni sa goscie, ktorzy nic merytorycznego nie wnosza, ale zawsze maja cos do powiedzenia w przypadku gdy na forum pojawiaja sie niejasnosci. Tak jak w tym watku.

• 0

Powiem Ci Jerzy tak ...czytałem wiele Twoich artykułów i bez wyjątku wszystkie uwazałem i uwazam za ogrom wiedzy .

Napisałes sporo i chwała Ci za to!

Jednak przy artykule młodszego kolegi pokazałes jakąs taka dzieciecą słabosc..nie bede Cie cytował to juz zrobili poprzednicy.

Pisząc o artykule kolegi ,,gniot,, to nawet nie dziecieca słabosc to wyraz arogancji i chamstwa Jerzy. :huh:

A odnosnie merytorycznego pisania z prof.Jerzym chyba nikt tu na forum nie bedzie dyskutował.

Krytyka jest potrzebna ale klasy by sie troche tez przydało..

• 0

To nie jest moj temat i nie bede sie silil na oceny. Natomiast przekonuje sie kolejny raz, ze slowo: casting a zwlaszzca UL casting generuje glownie pyskowki, ktore oddalaja od meritum czyli wedkarstwa.

Informuje, ze uprasza sie o dyskusje NA TEMAT a nie w sprawach personalnych.

Gumo