mirko filipovic Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam zostalo mi paliwo caly zbiornik z zeszlego sezonu z pazdiernika , znajomi mi nagadali ze nie powinienem juz go urzywac . Dodam ze wachabyla szczelnie zamknieta . Co na to szerokie grono . Dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dużo tego masz? Odkupię po zeta za litr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wymień na świeże! Po zimowych wahaniach temperatur mogła się skroplić woda .... gaznik czyściłem w najlepsze brania sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirko filipovic Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Czyli jednak cos jest na rzeczy . Dzieki Edytowane 10 Czerwca 2015 przez mirko filipovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Nie słuchaj i się nie przejmuj. Możesz na nim śmiało pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Doman Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Dobre paliwo lać i pływać a nie pierdoły wymyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemsol Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) dobrej jakości paliwo w szczelnie zamkniętym zbiorniku nie traci diametralnie swoich parametrów. jeżeli ktoś się obawia wody to można dolać "uszlachetniacza". w większych silnikach stosuje się odstojniki na wodę w instalacjach paliwowych co zupełnie eliminuje problem zaciągnięcia wody do układu silnika.lać i pływać Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 użytkowałem paliwo nawet ponad roczne i było ok,czyli w twoim przypadku nic złego się nie stanie,ale jeśli na rybach masz myśleć o paliwie a nie o wędkowaniu to lepiej zużyj je do kosiarki lub piły motorowej i kup nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Możesz Mi je przesłać do ekspertyzy, popływam to Ci powiem czy się nadawało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KODZAK1234 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ja też mam z tamtego sezonu i pływam i nic sie nie zatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 A o jakiej ilości mowa?Ile beczek tego towaru jest że to taki problem?Jak co to przygarnę parę setek litrów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirko filipovic Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Dzieki koledzy , ale tak to jest jak czlekowi cos nagadaja to pózniej nie daje to spokoju . Pozdrawiam Edytowane 12 Czerwca 2015 przez mirko filipovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jak Ci piachu albo cukru nikt nie nasypał to spoko da radę na tym pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 cukier to mit W pogromcach mitów wsypali do zbiornika auta osobowego 3 kilo cukru i normalnie jeździło Jeśli w tym przypadku telewizja nie kłamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak się obawiasz to wymieszaj z nowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mirko filipovic
Witam zostalo mi paliwo caly zbiornik z zeszlego sezonu z pazdiernika , znajomi mi nagadali ze nie powinienem juz go urzywac . Dodam ze wachabyla szczelnie zamknieta . Co na to szerokie grono . Dziekuje za odpowiedzi
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi