jasiu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Panowie wiecie co to wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Wygląda mi na Gębala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Tylko czy gębale nie są podpisane, bo ten nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To mo?źe być r?łwnie dobrze wyr?łb J?łzka Sendala (jak dla mnie bardziej prawdopodobne) i to z przed kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ja jestem za Ireneuszem G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie, gębale nie mają podpis?łw (przynajmniej te kt?łre ja posiadam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Gębal na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 ok.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Gębski na 100%, Sendal nie rysuje takich kropek, po za tym są zbyt du?źe na sendalowe. Zdradza tego woblera jeszcze ogon. Typowy dla Gębskiego. Sendal ma sam koniec ogona bardzo cienki, a w sumie to czasem sam pomalowany drut konstrukcyjny o długości około 2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam podepnę się pod temat Może ktoś wie co to za wobek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 oczko w sterze ma wiercone?Wyglada na Wiślaka.Są w sklepie w Bydgoszczy po 10 zl,nikt tego nie kupuje.są tez w sklepie internetowym CF po 20 parę złotych.Ja je kupiłem jakieś 2-3 lata temu po 4 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 oczko wiercone jestem ciekaw pracy tego wobka a i grubość drutu robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 oczko wiercone jestem ciekaw pracy tego wobka a i grubość drutu robi wrażenie dosc specyficzne wobki. od czasu tego co masz na fotce to aktualnie robionych facet zrobil spooory postep. ten co prezentujesz u mnie niezle robil na szczuapakach szczegolnie w najwiekszym rozmiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pursuit Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 ten ma 15 cm nie licząc steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam. Zna może ktoś tego wobka? Ma 5cm, obiło mi się o uszy, że może być to stara produkcja ręcznie robionych A.Lipińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam. Zna może ktoś tego wobka? Ma 5cm, obiło mi się o uszy, że może być to stara produkcja ręcznie robionych A.Lipińskiego. No moje oko, to to absolutnie nie jest produkcja Andrzeja.... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Patrząc z boku trudno dokładnie zobaczyć, ale jeśli krawędź górna jest jakby kanciasta (nie oble wyprofilowana) to może być to woblerek Andrzeja Konowrockiego. Z boku przypomina jego banany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jedyne zdjecie z minimalnie innej perspektywy: Jest gładki jak pupcia niemowlaka.Pewnie już nie ma takich woblerów, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jak dla mnie jest to nils master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jak dla mnie jest to nils master ...To miałby stosowny napis na sterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Napewno to nie jest nils. Mój to w 1000% ręczna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Fajny wątek, może możecie z identyfikacją tych wobków?:Planuję je sprzedać, ale może nie wiem co tracęDługość środkowych bez sterów 5,5cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 oczko wiercone jestem ciekaw pracy tego wobka a i grubość drutu robi wrażenie dosc specyficzne wobki. od czasu tego co masz na fotce to aktualnie robionych facet zrobil spooory postep. ten co prezentujesz u mnie niezle robil na szczuapakach szczegolnie w najwiekszym rozmiarze... No posiadam takiego mifas Bardzo ładnie pracuje. nie wiem czemu ludziska narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam. Zna może ktoś tego wobka? Ma 5cm, obiło mi się o uszy, że może być to stara produkcja ręcznie robionych A.Lipińskiego. Ktoś robił tzw. banany. Sorrki ale nie pamiętam nic więcej a może to pomóc? Chyba nie był to Lipiński ale jednak nie wiem czy to nie jego wobler. Po prosu napisz do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam. Zna może ktoś tego wobka? Ma 5cm, obiło mi się o uszy, że może być to stara produkcja ręcznie robionych A.Lipińskiego. a mi to wygląda na wobler SIEK-M,ale oczywiście mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi