@slider@ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 wygląda trochę jak nils master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 bo to jest nils master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam,Moim zdaniem jest to Nils Master Invincible Deep Runner kolor 52.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 to teraz pytanie z mojej strony, szukam informacji o woblerach KSK, jakieś fotki, gdzie były robione itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dzięki Wam za rozwianie wątpliwości Te wobki chyba nie są u nas dostępne ?! Wykonanie solidne. Mogę się z tym i na tarpony wybrać http://voblery.com.ua/en/catalog/invincible-deep-runner.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dokładnie ten typ jest tu ale w innym kolorze.http://lureandmore.com/viewtopic.php?f=278&t=3134 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) to teraz pytanie z mojej strony, szukam informacji o woblerach KSK, jakieś fotki, gdzie były robione itd itpKSK Były produkowane przez Pana Kazimierza Satore w Krakowie .Woblery sprawdziły mi rewelacyjnie na trociach i pstroniach. A model głowacza to już legenda. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Były(KSK) ? Jeszcze 3 lata temu, kupowałem w sklepie, w Kołobrzegu (dawny HRT u Tyszkiewiczów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 czy dobrze kojarzę że miały one dość charakterystyczny przód oraz tłoczenie pokryw skrzelowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Były(KSK) ? Jeszcze 3 lata temu, kupowałem w sklepie, w Kołobrzegu (dawny HRT u Tyszkiewiczów)Cześć Walduś. Nie mogłeś Kupować woblerów Ksk ponieważ Kazimierz którego znam osobiście , już kilka dobrych lat ich nie robi. Mogłeś widzieć podobne u Krzysia Wyrwisza ale na pewno nie były to oryginalne KSK . Pozdrawiam Andrzej ( @Angal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 czy dobrze kojarzę że miały one dość charakterystyczny przód oraz tłoczenie pokryw skrzelowych? Jak rozpracuje wstawianie zdjęć to część modeli których jestem posiadaczem wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Może to już i 4 lata nawet .Pudełka z przeźroczystą folią-wytłoczką i zieloną bodaj tekturką pod spodem. A może "zwykłe" pudełeczka. ??? Nie pamiętam ale...... Sygnowane KSK a w nich woblery.Te woblery PS>Może jakiś archeolog wygrzebał i na ścianie sklepu zawiesił A były też inne. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Stare Dobre Oryginały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Może to już i 4 lata nawet .Pudełka z przeźroczystą folią-wytłoczką i zieloną bodaj tekturką pod spodem. A może "zwykłe" pudełeczka. ??? Nie pamiętam ale...... Sygnowane KSK a w nich woblery.Te woblery PS>Może jakiś archeolog wygrzebał i na ścianie sklepu zawiesił A były też inne. A ja sie upieram przy swoim.Prawdopodobnie produkcja pana bodajże Krzyszczyka .Porównaj malowanie tych które załączyłem i swoich. http://img341.images.../dsc00109kw.jpga to na głowę. Trociowe może wkleję ale innym razem Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Andrzej. Stonka z Twojej foty , jest identyczna, z tą moją z prawej.Nie ważne ale nie posądzałbym Pana Krzyszczyka, że robi na sterach z sygnaturką KSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Ale to jest przejecie z tego co wiem zgodnie z prawem . Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pewnie wiesz więcej ode mnie. Ja wiem tylko, co kupiłem sądząc po znaczkach. I jeśli kupiłem podróbkę, to i tak nie mam do czego przyrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Waldek tylko tyle i może to i dobrze , jest to kontynuacja niektórych modeli ale już przez inną osobę, nie przez Kazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dalsza część zdjęć woblerów KSK:http://img826.imageshack.us/img826/8024/dsc00110os.jpg ,http://img15.imageshack.us/img15/3669/dsc00111hl.jpg ,http://img809.imageshack.us/img809/7188/dsc00113ks.jpg ,http://img339.imageshack.us/img339/4347/dsc00112xt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 (edytowane) oto co dziś wygrzebałem w pudelku u kolegi: domniemane informacje na temat kolejnego woblera- produkcja prawdopodobnie polska- kupiony jakieś 20 lat temu Edytowane 16 Grudnia 2012 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ster wygląda jak z monety. Pewnie hand made z czasów "niepoliwęglanowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Może i niepoliwęglanowych ale widać jak dawno powstał pierwszy Whacky xD a pewnie były i jeszcze starsze Chyba mało kto będzie w stanie powiedzieć jaki to twórca i z jakiej epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Może i niepoliwęglanowych ale widać jak dawno powstał pierwszy Whacky xD a pewnie były i jeszcze starsze Chyba mało kto będzie w stanie powiedzieć jaki to twórca i z jakiej epoki @mefik duży plus za rozszyfrowanie mojej intencji, jak go zobaczyłem pierwszy raz to samo mi na myśl przyszło Wacky jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Panowie wiecie może kto jest twórcą tej boleniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Kto by nie był , ale wykonanie zajefajne. Dużo pracy kosztowało aby tak perfekcyjnie dopasować skórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi