Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

to teraz pytanie z mojej strony, szukam informacji o woblerach KSK, jakieś fotki, gdzie były robione itd itp

KSK Były produkowane przez Pana Kazimierza Satore w Krakowie .

Woblery sprawdziły mi rewelacyjnie na trociach i pstroniach. A model głowacza to już legenda.

Edytowane przez Rajfel

Były(KSK) ? Jeszcze 3 lata temu, kupowałem w sklepie, w Kołobrzegu (dawny HRT u Tyszkiewiczów)

Cześć Walduś. Nie mogłeś Kupować woblerów Ksk ponieważ Kazimierz którego znam osobiście , już kilka dobrych lat ich nie robi.

Mogłeś widzieć podobne u Krzysia Wyrwisza ale na pewno nie były to oryginalne KSK . Pozdrawiam Andrzej ( @Angal)

Może to już i 4 lata nawet ;) .

Pudełka z przeźroczystą folią-wytłoczką i zieloną bodaj tekturką pod spodem. A może "zwykłe" pudełeczka. ??? Nie pamiętam ale...... Sygnowane KSK a w nich woblery.

Te woblery

post-45714-0-54121600-1355080080_thumb.jpg

post-45714-0-36669500-1355084908_thumb.jpg

PS>

Może jakiś archeolog wygrzebał i na ścianie sklepu zawiesił :lol: A były też inne.

Edytowane przez popper

Może to już i 4 lata nawet ;) .

Pudełka z przeźroczystą folią-wytłoczką i zieloną bodaj tekturką pod spodem. A może "zwykłe" pudełeczka. ??? Nie pamiętam ale...... Sygnowane KSK a w nich woblery.

Te woblery post-45714-0-54121600-1355080080_thumb.jpg

PS>

Może jakiś archeolog wygrzebał i na ścianie sklepu zawiesił :lol: A były też inne.

A ja sie upieram przy swoim.Prawdopodobnie produkcja pana bodajże Krzyszczyka .

Porównaj malowanie tych które załączyłem i swoich. ;)

http://img341.images.../dsc00109kw.jpg

a to na głowę. Trociowe może wkleję ale innym razem

Edytowane przez Rajfel

Może i niepoliwęglanowych ale widać jak dawno powstał pierwszy Whacky xD a pewnie były i jeszcze starsze :) Chyba mało kto będzie w stanie powiedzieć jaki to twórca i z jakiej epoki :P

@mefik duży plus za rozszyfrowanie mojej intencji, jak go zobaczyłem pierwszy raz to samo mi na myśl przyszło ;) Wacky jak malowany