angler1212 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Panowie wiecie może kto jest twórcą tej boleniówki? Miałem kiedyś takiego w delikatnie niebieskawym kolorze z aledrogo. W każdym razie był łowny także trzymaj i nie wypuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 to wobler z roztocza Pana Moldocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 @robertd - racja, są dostępne na allegro, chociaż oklejanych skórą (a ten chyba jest) jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 no ja pare juz widzialem oklejanych skora robia wrazenie jego wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzięki Panowie za rozwikłanie zagadki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Właściwie to mój jedyny wobler w pudle którego pochodzenia nie znam. W środku ma kulkę (grzechotkę). Wie ktoś co to może być? Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Podobny do rapali orginal, może jakaś starsza seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) no wzorem by podchodził po rapalę original... ale żadnych znaków szczególnych o tym świadczących nie ma a i jeszcze na sterze jest takie jakby "lusterko" okrągłe (wycięcie w kształcie okręgu). Może jakaś podróba? Niemniej pracuje bardzo fajnie, nie wykłada się. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Troszkę podobny:http://www.flickr.com/photos/lachsy/4945258405/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 może Storm jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) może Storm jakiś?Mi też to przyszło do głowy. Były jakiś czas temu takie Stormy wiernie imitujące Rapalę Original lub Countdown ale niestety nie pamiętam nazwy. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez WhiteWillow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam. wracając do woblerów KSK to producentem była firma KSK S.C. ul Szylinga...... z Krakowa. Kupowałem woblery na głowacicę a polecał je sam Zdzisław "Duszko" Adamczyk . Woblery KSK to był owoc doświadczeń najlepszych łowców gołwacic w Polsce. Każdy egzemplarz był testowany indywidualnie. Uchował mi się jeszcze jeden Silim 13 cm 25 gr F. W tym egzemplażu brakuje pletwy ogonowej ,która usunełem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Odnosząc się do zapytania Bootleg,to wobler ten jest plastykowy z grzechotka. Mam taki sam tylko w ubarwieniu pstrąga potokowego. Nie mogę zaprezentować woblera ,gdyż nie mogę go znaleść , a fotka przedstawia jego opakowanie w którym go na bylem. Ja trafi mi się w ręce to wkleję fotkę Edytowane 22 Grudnia 2012 przez wobler1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No i zagadka można powiedzieć rozwiązana... chociaż producent z pudełka nie mówi mi kompletnie nic aczkolwiek dziękuje za wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 panowie przeryłem pół internetu drugie pół dalej ryję co to za wobler gdzieś coś podobnego widziałem ale nie kojarzę firmy ani modelu. Jest to plastik około 6 cm i kosztował śmieszne pieniądze jakieś 15 17 zł 3 lata temu może ktoś kojarzy co to jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Woblera zupełnie nie znam, ale ster to mi się kojarzy z bazarowymi Chinolami. Może to jakiś właśnie bazarowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Niekoniecznie bazarowiec podobne stery maja spro, excalibur, fox, yo-zuri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak to chinczyk to drugi już niekoniecznie będzie pracował tak samo... wiem bo sprawdzałem to osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 wygląda na chinola strike king,xps, albo jakaś team daiwa stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A chyba było coś na tym forum o jakiejś firmie z Wrocławia, która coś takiego robiła, już nie robi ale na na stanie tego sporo. Nie mogę tego znaleźć ale może ktoś pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dobre marki zawsze mają jakiś znacznik żeby było to rozpoznawalne. Ale to wygląda jednak na chiny ,choć te cięcia troszkę japończyka przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) mam cos podobnego , a może i ten sam z grzechotką , firma to Duel podobna" dupka " Edytowane 3 Stycznia 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Duel Dino Crank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Podobna dupka i skrzela, to chyba to samoNo i makamba pozamiatal Edytowane 3 Stycznia 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Niekoniecznie,ale prawdopodobnie. Drobne różnice są.Marija Yamashita też podobne ale tylko z pyska. Coś nie widzę Dino w tym białawym kolorze.Może być podróbka , co wcale nie musi oznaczać ,że gorsza bo prawdopodobnie nawet jak z inną marką to z tej samej fabryki zazwyczaj. Edytowane 3 Stycznia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi