Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

to był jakiś tani chinol niestety nie mogę go nigdzie znaleźć a potrzebuje :)

Sprawdzę czy można jeszcze te chińczyki kupić, może taki będzie. Jak coś dam znac. Ale to nie na dniach. Jednak jak Tomasz eS napisał identyczny może chodzić inaczej lub wcale może nie chodzić :)

• Like 1

W Poznaniu w pewnym okresie czasu jeden ze sklepów również rozprowadzał owe podróbki, śmiesznie to wyglądało bo obok siebie leżały takie same wobki w różniących się od siebie o połowę cenach :rolleyes: Nie wiem jak było z ich pracą,ale opakowanie ,kształt itp były jednakowe-sprzedawca tylko rozjaśniał niektórym umysł skąd różnica w cenie..heehehe :D

Przyznam, że jak biorę yo-zuri do ręki to mam wrażenie jak bym najgorsze dziadostwo dotykał ale niektóre modele powinny być zakazane, jest też jeden model Kamatsu, który na szczęście nie występuje już w magazynach Konger-a, kosztował od 6-9pln i niemiłosiernie krzywdził ryby.

panowie przeryłem pół internetu drugie pół dalej ryję co to za wobler gdzieś coś podobnego widziałem ale nie kojarzę firmy ani modelu. Jest to plastik około 6 cm i kosztował śmieszne pieniądze jakieś 15 17 zł 3 lata temu może ktoś kojarzy co to jest ??

DUEL fuze  Crank Max

są 2 rozmiary (albo były)55 i 65mm

świetne woblery

Kiedyś je miał Mister Fish z Bydgoszczy.

Wszystkie te co były na Allegro ,ja je sprzedawałem

Jednego mam takiego seledynka  co przerzucił ze 30 kg okoni.

Witam, założyłem ten temat, z powodu tego, że kiedyś pewne jezioro pozbawiło mnie pstrągowego woblerka, który był dla mnie bardzo istotną częścią pudełka. Posiadam tylko jego zdjęcie, prosiłbym o jakiekolwiek info na jego temat. ;) To nie jest Gloog, i chyba to nie jest Gębal. Pływający, około 4 cm długości. 
Vym9F.jpg
Pozdrawiam, Kuba.

Dzięki, sprawdzę. Jakby ktoś miał na sprzedaż czy info gdzie kupić, chętnie sie skuszę. :) No i sam poszukam. :)
Edit:
Istotnie, to może być krakusek z produkcji Pana Janusza. Niestety, w necie dostępne są tylko produkcji jego wspólnika... :(

Edytowane przez Kuballa44

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Witam.

Chciałbym prosić o pomoc w identyfikacji autora tego woblera. zakupiłem go w zestawie na innym forum i sprzedawca nie potrafił powiedzieć skąd go ma. A wczoraj okazał się killerem na pstrągi.

Dziękuję za pomoc.

post-49567-0-49176500-1360512395_thumb.jpg

post-49567-0-34005500-1360512424_thumb.jpg