kolo575 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Też mi się wydaje że to jakaś przeróbka Sendala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 sendal ale chyba po tuningu polegającym na zrobieniu z jednego kawałka dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Spytam w tym wątku żeby niezakladac nowego tematu,tez mam 1 wobka i nie znam jego autora.Moze ktoś będzie wiedział?Wobler kupiony ok 12 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Spytam w tym wątku żeby niezakladac nowego tematu,tez mam 1 wobka i nie znam jego autora.Moze ktoś będzie wiedział?Wobler kupiony ok 12 lat temuTo jest stary Krakus na 100% a ten z poprzednich postów to przeróbka sendala w ubarwieniu 'ciapany' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 DziekiBrałem pod uwagę ,ze może to być Krakus,ale mnie ta folia myliła(bo teraz inny wzorek jest na krakusach odbijany)oraz zółte oko,zawsze się spotykałem tylko z okiem malowanym na biało w Krakuskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Podepnę się pod temat. Miałem kiedyś kilka wobków sygnowanych "A.S". Kojarzy ktoś autora? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Zapewne chodzi o Adama Słodowego. Nie moze byc inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A da się to gdzieś kupić? Miałem kilka wobleków sygnowanych A.S, były to genialne pstrągowe przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Spokojnie panowie to tylko my mieliśmy takie dzieciństwo :D .Erin dałeś radę :D gdzie wysłać flachę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 AS kojarzy mi się jedynie z pewnym Adamem z pomorza, który niestety już opuścił żywych. Nie wiem czy to jego woblery, bo zdjęcia nikt nie wkleił. Miałem przyjemność spotkać i po rozmawiać z nim nad Słupią, rok przed tragiczną śmiercią. Woblery miał dopieszczone. W jego pudełkach nie było przypadkowości, wszystko pod sznurek, że tak powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Spokojnie panowie to tylko my mieliśmy takie dzieciństwo :D .Erin dałeś radę :D gdzie wysłać flachę .Pisz Pan na Berdyczów. ewentualnie na Legnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) AS kojarzy mi się jedynie z pewnym Adamem z pomorza, który niestety już opuścił żywych. Nie wiem czy to jego woblery, bo zdjęcia nikt nie wkleił. Miałem przyjemność spotkać i po rozmawiać z nim nad Słupią, rok przed tragiczną śmiercią. Woblery miał dopieszczone. W jego pudełkach nie było przypadkowości, wszystko pod sznurek, że tak powiem.Niestety nie ma już tych przynęt, jedyne co mi zostało to adres e-mail, z którym się kontaktowałem zamawiając przynęty :lanio5@wp.pl ale wydaje się, że adres ten jest już nieaktywny. Szkoda, piękne, dopracowane, tanie i łowne woblery. Edytowane 26 Marca 2013 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 No i zagadka można powiedzieć rozwiązana... chociaż producent z pudełka nie mówi mi kompletnie nic aczkolwiek dziękuje za wypowiedziPodobny do Minnowa firmy Rebel... Woblery KsK już praktycznie nie do zdobycia, jeżeli kogoś interesują jestem w posiadaniu małej kolekcji http://www.pirania-sklep.pl/woblery/ksk.html. To są naprawdę solidnie wykonane woblery z Krakowa. Nie produkowane od jakiś 8 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Wiecie może co to za wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Według mnie to Storm Slim Thunderstick . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Według mnie to Storm Slim Thunderstick . dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Chciałbym się dowiedzieć kto jest producentem tych woblerów? Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez bercik69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o te wobki to bym typował Andrzeja Bełcikowskiego z Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jeśli chodzi o wobka plastikowego z grzechotką z drugiej strony to dwa takie same kupiłem kiedyś na Słowacji w sklepie bodaj Popradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekzkiw Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 stunter niedawno prawie takiego samego kupilem na targu , tylko inny kolor , kosztowal 5 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Prawie robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 kogo to wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Jerzy Furmański woblery Tarnus - fcb i strona int w google Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) hande made jes to z lubina ? ale jak sie ten pan nazywa co robił ten wobler? To mój wobler A co sprawdził się, czy może coś z nim nie tak? Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez kowalek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi