Skocz do zawartości

Co to za wobler?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Spytam w tym wątku żeby niezakladac nowego tematu,tez mam 1 wobka i nie znam jego autora.Moze ktoś będzie wiedział?

Wobler kupiony ok 12 lat temu

To jest stary Krakus na 100%

a ten z poprzednich postów to przeróbka sendala w ubarwieniu 'ciapany'

• 1 miesiąc temu...

AS kojarzy mi się jedynie z pewnym Adamem z pomorza, który niestety już opuścił żywych. Nie wiem czy to jego woblery, bo zdjęcia nikt nie wkleił. Miałem przyjemność spotkać i po rozmawiać z nim nad Słupią, rok przed tragiczną śmiercią. Woblery miał dopieszczone. W jego pudełkach nie było przypadkowości, wszystko pod sznurek, że tak powiem.

AS kojarzy mi się jedynie z pewnym Adamem z pomorza, który niestety już opuścił żywych. Nie wiem czy to jego woblery, bo zdjęcia nikt nie wkleił. Miałem przyjemność spotkać i po rozmawiać z nim nad Słupią, rok przed tragiczną śmiercią. Woblery miał dopieszczone. W jego pudełkach nie było przypadkowości, wszystko pod sznurek, że tak powiem.

Niestety  nie ma już tych przynęt, jedyne co mi zostało to adres e-mail, z którym się kontaktowałem zamawiając przynęty :lanio5@wp.pl ale wydaje się, że adres ten jest już nieaktywny. Szkoda, piękne, dopracowane, tanie i łowne woblery.

Edytowane przez ch4ron

• 3 miesiące temu...

No i zagadka można powiedzieć rozwiązana... chociaż producent z pudełka nie mówi mi kompletnie nic ;) aczkolwiek dziękuje za wypowiedzi

Podobny do Minnowa firmy Rebel...

Woblery KsK już praktycznie nie do zdobycia, jeżeli kogoś interesują jestem w posiadaniu małej kolekcji http://www.pirania-sklep.pl/woblery/ksk.html. To są naprawdę solidnie wykonane woblery z Krakowa. Nie produkowane od jakiś 8 lat...

• 1 miesiąc temu...