milupa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 To i ja zadam pytanie czyjej produkcji to wobler, zadanie może być trudne gdyż nabyłem go jakieś 15 lat temu.Dla ułatwienia dodam że kupiłem go w Aquariusie u Leona Świdlickiego jeszcze na Grenadierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A to drewno czy pianka? Bo jak pianka to może być firmy Aqua czyli firmy właśnie Leona, który jako pierwszy robił wobki z piany. Charakterystyczne jest mocowanie oczek które wklejane były już po zalakierowaniu woblera. Widać że nawiercone i zalane żywicą. Kształt zbliżony choć malowanie i ustawienie steru nieco inne niż w Aquach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wobler jest drewniany i ma stelaż, a nie wkrętki więc szukamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor tego wobka był na starym forum. Prawdopodobnie jest też i teraz, nie wiem czy się loguje. Wstyd przyznać, ale zapomniałem nicka. Kolega chyba jest z pomorza. Zatem jeśli ktoś wie kto zaś, albo sam autor się zgłosi, będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Podbijam, bo mi zależy. Naprawdę nikt nie kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Podbijam, bo mi zależy. Naprawdę nikt nie kojarzy?mentos? http://jerkbait.pl/topic/27344-woblery-mentos/?hl=folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Chyba to bigbait http://fishing-test.pl/przynty/17-przynty/181-bigbait-flyer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 mentos? http://jerkbait.pl/topic/27344-woblery-mentos/?hl=folia Bingo! Dzięki Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ma się te oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Pomóżcie-, czyje To jest dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 http://jerkbait.pl/topic/7904-woblery-pd/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 http://jerkbait.pl/topic/7904-woblery-pd/ Też o tym myślałem, jednak autograf różni się od mojego. No chyba że koncepcja się zmieniła:) Privów nie mogę wysyłać więc od źródła się nie dowiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Pomóżcie-, czyje To jest dzieło Proszę http://www.wedkarstwotv.pl/sklep?page=shop.browse&manufacturer_id=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Jakiś czas temu wpadł mi w łapy taki 14-15cm wobler Nie jest podpisany,a ze znalezionych w interecie zdjęć najbardziej podobny jest do wabika ś.p. Tadeusza ĆwikaKtoś bardziej doświadczony mógłby pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Witam.Czy może ktoś wie kto jest autorem woblerów na zdjęciu?Dzięki za info. Pozdrawiam. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez MARCIN FILIPOWICZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Janusz Trzepizur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payara Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Janusz Trzepizur Czasem wystawia je na pewnym portalu aukcyjnym,a oprócz tego robi skuteczne wobki boleniowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pomóżcie- czyje to woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracek Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Kiedyś takie robiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonrdh Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Pomóżcie- czyje to woblery.Na 99% są to "Gracka" z Sandomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Podepnę sie do tematu,czyj to wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 nie Krzyszczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Za kazdym razem jak widze ten watek to az mnie cisnie zeby uwage zwrocic ale sie powstrzymywalem.Moze ktos zmieni tytul tematu z "Kogo to wobler" na "Czyj to wobler".Bez zgryzliwosci tak dla "czystosci" forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 w sumie mało to zmieni... lepiej chyba: kto wykonał tego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chodzi tylko o gramatyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi