tomi101 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Podepnę sie do tematu,czyj to wobler?Serwus.Nie dam sobie nic uciąć,ale wygląda na robotę kol.@Pietrus ( Piotra Pokrywki) choć w takim malowaniu nigdy nie widziałem. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Za kazdym razem jak widze ten watek to az mnie cisnie zeby uwage zwrocic ale sie powstrzymywalem.Moze ktos zmieni tytul tematu z "Kogo to wobler" na "Czyj to wobler".Bez zgryzliwosci tak dla "czystosci" forum.Z "czyj" tez do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 No ale lepiej "czyjej produkcji wobler" a nie "Kogo produkcji wobler" pzdr, bez kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam witam Mam pytanie w drugą stronę. Znajomy męczy mnie, bym mu wobler załatwił. Miał takiego, łowny ale zerwał. Nie pamięta firmy czy modelu. Podał mi coś takiego: długość 15-17cm, łamany 1 raz na ok 2/3 długości, schodzący 3 do 5m w kolorze sielawy. Przerzuciłem różne katalogi i cisza. Nic takiego nie rzuciło mi się w oczy. Macie jakiś pomysł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 http://www.rapala.com/Sliver/Sliver,default,pd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Trochę mało danych np: pływający,tonący ? Jaki ster ? Jeżeli firmowy to .......Stawiam na Jointeda 13 w kolorze B lub BSH (ten ostatni już nie produkowany) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wie ktoś czyja to produkcja? Wobler pływający z grzechotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Podobny trochę... http://allegro.pl/wobler-7cm-7g-plywajacy-z-grzechotka-i3691816414.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wie ktoś czyja to produkcja? Wobler pływający z grzechotką. Jest to Bushido - Zander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 @Zenon275 strzał w 10. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 WitamJeśli to nie ten dział to proszę o przeniesienie.Dostałem wczoraj takie coś i nie wiem za bardzo co to.Jeśli ktoś się spotkał z takim czymś niech mi powie czyje to i jak to pracuje.Z góry dziękuje i pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://www.nilsmaster.fi/en/nilsmaster/bigmouth.htm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kurde, jak żyję, czegoś takiego nie widziałem ! Ogląda się setki, tysiące przynęt, przegląda katalogi ! Kamil skąd to masz ??? Ile to, to !??? ma długości i ile waży ?Ha ! Zastanawiam się co na to łowić ? i czy ryba nie wystraszy się tej "strasznej" paszczy Pozdrawiam, Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Super Kol. Waldu, że podałeś linka.Pozdrówka i przy okazji Wesołych Świąt, Tobie i Kamilowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Również pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Okolo 12 cm a ile wazy nie wiem. Dzieki za linka moje przypuszczenia padaly na finlandie bo dostalem jeszcze jednego z tej samej firmy tylko nowszego. A tak apropo tez ciekawy bo ster ma wygiety w łódke. Jeszcze raz dzieki wiedzialem ze na wasza wiedze i doswiadczenie moge liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Waldek szacun za tak szeroką znajomość przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Waldek szacun za tak szeroką znajomość przynętOj tam. Ktoś wspomniał ostatnio o Nilsie, w temacie o "giętych" sterach. Tylko sprawdziłem, co ma w katalogu Edytowane 14 Grudnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Oj tam. Ktoś wspomniał ostatnio o Nilsie, w temacie o "giętych" sterach. Tylko sprawdziłem, co ma w katalogu Tak prawdziwy, szczery szacunek za posiadaną wiedzę w rodzajach przynęt i znajomości ich producentów. Nie udało mi się znaleźć większej prezentacji akcji tego modelu woblerka, ale już wiadomo co on potrafi poprzez swoją pracę. http://www.youtube.com/watch?v=QetNdscFj9I Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Daaaaawno temu pokazywali tego cudaka w "Wędkarzu Polskim"..Jak ten jeszcze istniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jeszcze nie dawno widziałem kilka sztuk u Żbika w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umarlypoeta Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mnie kumpel ostatnio raczy takimi cudakami. Co jakiś czas przynosi coś nowego, mi nieznanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam, Poproszę Was o pomoc w odnalezieniu nazwy tego woblera i producenta. Ten zielony 8g - mam go ze 20-25 lat. Łowny jak diabli, świetna praca, świetne rzuty ale nie pamiętam , kogo jest to wyrób. Chętnie bym parę kupił o różnych gramaturach. Koledzy sugerują , że to firmy MAK, ale ja nie mogę takowej skojarzyć. W woblerze zmieniłem kotwice na ciut większe i nie było ozdobnika na kotwie ogonowej. Do rzucania ten wobler jest świetny i łowny. Czy jest szansa na zakup tej rodziny woblerów ? Z góry wielkie dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kupilem takiego 3.5cm w identycznych kolorach we Wroclawiu ponad dwadzieścia lat temu Pamietam ze nie było zadnej nazwy ani opisu,a sprzedawca żeby sprawdzić czy jest plywajacy wrzucil go do akwarium Faktycznie był lowny na dolnej Wisle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dokładnie to jest MAK, firma już od dawna nieistnieje ale mam w pudełku jeszcze kilka ich wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi