zorro Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Pierwsze MAK-i kupowałem u Brzozowskich, jeszcze "w budzie" przed Supersamem, to tak z grubsza 86-87 rok. Nie pamiętam dokładnie nadruku na pudełkach-blisterkach ale coś mi się majaczy, że gdzieś w Warszawie na Śłużewcu były robione... A kupowaćdzisiaj trzeba na zasadzie dostrzeżenia gdziekolwiek. Ostatnio widziałem jednego na naszej giełdzie jako "nołnejma" wśród całej kupy różnorakich innych i za całe 8 złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A może któryś z naszych kolegów po kiju robi takie podobne cuda.Dajcie namiary lub odezwijcie się "budowniczowie" woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jeden mak jest w moim ogłoszeniu na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kupiłem takie wobki, lata świetlne temu, na pewnym portalu aukcyjnym. Zostało to co na zdjęciu. Czy ktoś się nie orientuje kto je zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 I jeszcze jedna sztuka, tez nie wiem przez kogo zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 ten czarny to taki troche hornet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Te pierwsze łudząco przypominają stare gębale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy25 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 A mi się wydaje, że to produkcja JT Janusza Trzepizura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mnie to wygląda na kształt jakby sendali ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kupiłem takie wobki, lata świetlne temu, na pewnym portalu aukcyjnym. Zostało to co na zdjęciu. Czy ktoś się nie orientuje kto je zrobił? A moim zdaniem są to woblery Tomasza Łapocińskiego . Łopaty. https://www.facebook.com/pages/Woblery-%C5%81opata/1408251892745980 Link do profilu fb tego Twórcy.Być moze się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Też fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Albo jakieś pierwsze T.Nowakowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Może ktoś z forumowych kolegów będzie wiedział co to za wobler?5 cm długości i 8gKupiłem kiedyś używany, jeszcze jak nie bawiłem się spiningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Może ktoś z forumowych kolegów będzie wiedział co to za wobler?5 cm długości i 8gKupiłem kiedyś używany, jeszcze jak nie bawiłem się spiningiem. SNC00891.jpg SNC00892.jpgWygląda na jakiegoś amerykańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 może coś z tej firmy?http://www.bomberlures.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 może coś z tej firmy?http://www.bomberlures.com/Ten co ja wstawiłem ma taką charakterystyczną kreskę (wgłębienie), a tu na żadnym nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Może ktoś z forumowych kolegów będzie wiedział co to za wobler?5 cm długości i 8gKupiłem kiedyś używany, jeszcze jak nie bawiłem się spiningiem. SNC00891.jpg SNC00892.jpgstrike pro może mam takie,bo kiedyś nabyłem ze dwa kartony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 strike pro może mam takie,bo kiedyś nabyłem ze dwa kartony.No i jednak ktoś wiedział.Dzięki kolego @Taps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy ktoś rozpozna autora tego woblera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy ktoś rozpozna autora tego woblera ? 2014-01-20 07.47.53.jpgKrakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Tak mi podchodzi ale od posiadanych krakusów trochę się różni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 krakus na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 strike pro może mam takie,bo kiedyś nabyłem ze dwa kartony. Unifikacja / zapożyczenia zataczają coraz szersze kręgi. Co było najpierw (oprócz jajka i kyry)? Strike Pro, czy Bandyta? A może jeszcze ktoś inny? ;-)https://www.banditlures.com/shop_product.asp?pid=248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Czy ktoś może wie kogo to wobler ? Niestety ułamał mi się w nim ster. Edytowane 1 Lutego 2014 przez Stunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi