Stunter Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Czy to jest wobler Pana Leszka Dylewskiego ? Edytowane 4 Lutego 2014 przez Stunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Raczej małopradopodobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Koledzy szukam namiaru na wytwórcę owych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A może ktoś mi czyj jest ten woblerek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A może ktoś mi czyj jest ten woblerek ? stawiam na KENARTa ale moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) Mam bardzo podobnego "bananka". Zdaje się spod ręki znanego łowcy pstrągów i troci pochodzi.Upss. Mój jest z jednym, tylnym oczkiem na hak/kotwiczkę. I ster krótszy znacznie ma Edytowane 8 Lutego 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 A to czasem nie jest stary wobler KSK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam. Kto wie co to za wobek lub czyjhttp://www.splawik.com/index.php?act=attach&type=post&id=23781 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 "Fafik" Robert Fafuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dzięki bobesku:) a wiesz może coś na temat pracy tego woblera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 (edytowane) Ten fafik jest bardzo ciężki ma delikatna ale wyczuwalna prace ja wole inne modele tego autora Edytowane 23 Lutego 2014 przez Mirek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Czy ktoś może wie kogo to wobler ? Niestety ułamał mi się w nim ster. P1011579.JPG Nadal szukam informacji czyj to wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam dostałem od znajomego parę woblerów i jestem ciekaw kto jest ich producentem może ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Poz skrajnymi z dolnego rzędu to Gębale.Pierwszy z lewej na dole, ciekawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie mam niestety fotki, ale miałem kiedyś kleniowego killera - 1,5cm. Kupiony jeszcze w Warszawskim Tri-Starze(później Muskie) - mieli tam sporo fajnych Hand-Made'ów - ów wobek miał charakterystyczny napis "MAXUM" pod sterem...niestety zginął na polu walki. Później jakimś cudem udało się jeszcze trafić jednego w zestawie używek na sąsiednim forum, ten egzemplarz również skończył żałośnie we Wkrze. Czy ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Znak rozpoznawczy: MAXUM. Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Witam, Proszę o identyfikację woblerów na zdjęciach: Najbardziej zależy mi na 3 od lewej z zdjęcia 2. Ma na sterze jakąś grawerę ? Zdjęcie 1Zdjęcie 2 Edytowane 16 Marca 2014 przez cudak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Trzeci od lewej z drugiego zdjęcia to MRM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Piotrek już podał najważniejszego. Z ciekawszych. Na pierwszym zdjęciu u góry o d lewej "patyczak" Wrzyszcza. Na drugim z lewej strony zółty szerszeń Balskor, czyli Sendal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) 1 zdjęcie 2 od prawej wygląda na Dorado.1 zdjęcie pierwszy od lewej na dole wg. mnie stork ale słabe zdjęcie, być może np. Wobler rzeszowski.2 zdjęcie pierwszy od prawej góral Edytowane 17 Marca 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 1 zdjęcie górny rząd środkowy - chyba też Józek Sendal1 zdjęcie drugi od prawej górny rząd - Dorado1 zdjęcie dolny rząd pierwszy do lewej - Stork 100% Fotki z książki Szymańskiego? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 U dobre oko, też miałem swoiste déjà vu, aż musiałem sięgnąć po "Wędkarstwo rzeczne" i faktycznie 104 i 110 strona 1 zdjęcie górny rząd środkowy - chyba też Józek Sendal1 zdjęcie drugi od prawej górny rząd - Dorado1 zdjęcie dolny rząd pierwszy do lewej - Stork 100% Fotki z książki Szymańskiego? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Hehe tyle razy wertowane i czytane że skojarzenie było natychmiastowe:) Początkowo zastanawiałem się jeszcze, czy nie z "Sekretów Mistrzów..." Darka Duszy, też jest podobne zdjęcie wobków na gałęzi...tyko tam chyba typowo kropkowe. pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljotnes Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witammoże ktoś rozpoznaje co to za marka i model /coś mi świt że może byc to Rapala/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Trochę do salmo whitefish podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi