M4TYY Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Też mi to przypomina salmo whitefish'a, ale czy to jest na 100 % ten model to już Ci nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A nie Dorado jakiś przypadkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Raczej Salmiaczek:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) hej, Czyj to woblerek? dla rozpoznania dodam że, ma charakterystycznie zaklejony ster.. Edytowane 21 Lipca 2015 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 To chyba te, pozdro:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=121776&us_id=24026543 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam.Co to za wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jakieś oklejane tkaniną A czyje, to nie rozpoznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Pytanie. Czyj to tkaninowiec ? Pod spodem miał podpis KRY, ale nie mogę zidentyfikować Twórcy. W dodatku zdjęcie słabe, a killer już zerwany :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Znalałem hand mada. Ktoś wie czyja to praca ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pytanie. Czyj to tkaninowiec ? Pod spodem miał podpis KRY, ale nie mogę zidentyfikować Twórcy. W dodatku zdjęcie słabe, a killer już zerwany :[wob.jpgwoblerek od kolegi @krystek, z jerkabait'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 woblerek od kolegi @krystek, z jerkabait'a Już do tego doszedłem poprzez sąsienie forum. Zdaje się Marcin, że nawet od Ciebie go kupowałem na giełdzie Pytanie teraz czyj jest znaleziony ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Mam mała zagadkę , urwalem jeden z moich ulubionych woblerów niestety nie wiem kto go zrobił . Niestety mam tylko jedno dosc nie wyraźne zdjęcie .... kojarzy ktoś kogo to twór ? Edytowane 22 Czerwca 2014 przez antilag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Popraw załącznik, bo go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Papaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Papaja lub Kobi bardziej ku temu drugiemu. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 kobi sie wypiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Panowie kolejna zagadka, poszukuje modelu/twórcy tego cackam, wiem że mało widać postaram się jeszcze coś odszukać lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 wobek.jpg Panowie kolejna zagadka, poszukuje modelu/twórcy tego cackam, wiem że mało widać postaram się jeszcze coś odszukać lepszegoWygląda na starą Gębalkę. Czy te oczy mogą kłamać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Jeszcze mam takie foto ale niewiele ono wniesie niestety.. kurde chyba kupione od Marcina F. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jak dla mnie to jakieś pomorskie HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Stawiałbym na wobler Taps - stara wersja Edytowane 30 Czerwca 2014 przez kemot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kurcze mają charakterystyczny ster... Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 malowanie, kształt, charakterystyczne podcięcia boczków, charakterystyczne uszka z cienkiego drutu...dla mnie Gębalka albo coś z tych rewirów ster tylko mi nie pasuje; jakiś taki przy gruby i nie symetryczny, jakby wymieniony. Może takie zdjęcie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Jeszcze mam takie foto ale niewiele ono wniesie niestety.. kurde chyba kupione od Marcina F.20140628_141138(0).jpg Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu TapatalkaChyba troć? ryba jak ryba! ale kij dragon milenium i kołowrotek spro red arc Edytowane 30 Czerwca 2014 przez sw.RP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) To jest stary Taps. rocznik produkcji 2005 Edytowane 30 Czerwca 2014 przez MARCIN FILIPOWICZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi