zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 To jest stary Taps. rocznik produkcji 2005Marcin dzięki wielkie. Ten zielony tez ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tez. Podobnie jak ten poniżej. Ostatni mi został. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tez. Podobnie jak ten poniżej. Ostatni mi został.Nie chcesz się go pozbyć ? A może wiesz gdzie można kupić ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tomku, to może też być "Góral", jeszcze z czasów, gdy tą markę tworzył Wojtek Mazur. Niestety, podpisy były dopiero na późniejszych woblerach. Miałem kolekcję bardzo podobnych do tych z rybkami. Rozdałem większość z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterZ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam serdecznieW ramach powrotu do hobby kupiłem na alledrogo woblerki, a że lubię wiedzieć z czym mam przyjemność dlatego proszę o identyfikacje. Boleniowe mają sygnaturę 98 313 LIPADzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Daleko nie musisz szukać tu masz wątek producenta boleniówek http://jerkbait.pl/topic/27175-98-313/page-2#entry1498875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterZ Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki jak zwykle najprostsze metody szukania są najlepsze. Smużaki to samo źródło zakupu więc zapewne to samo pomimo, że brak sygnatur. Ktoś coś wie o tych z 3 zdjęcia? Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez PeterZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Kto wyprodukowal te boleniowki ? Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Arbuzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ostatni, z dolu, jest prawdoposobnie Gebskiego (wujka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Lewy dół to Parf-eniuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/32708-co-to-za-wobler/Może tak najpierw sprawdź, szanowny kolego, czy istnieje już taki wątek, nim założysz nowy?Nie jesteś na forum całkiem nowy i wyszukiwarka nie powinna być dla Ciebie całkiem obca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kto wyprodukowal te boleniowki ? Temat przeniosłem we właściwe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam, tak jak w temacie, ciekawi mnie cóż to.Ostatnio go wyłowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Tak jak w temacie, taki wątek już istnieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ups, to nie doszukałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Hej, Chciałbym się dowiedzieć co to za woblery? Czy nie są to przypadkiem stare ukleje A.Lipińskiego? Nigdzie nie mogę namierzyć ich zdjęcia... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 SIEK może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Chyba modele ze starej drewnianej serii pana A.Lipińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Potrzebuję jakiejś wiadomości odnośnie tego woblera, a dokładnie producenta itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 To wobler "Jawia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) A gdzie można go dostać ? Bardzo dobry na duże szczupaki Edytowane 17 Listopada 2014 przez traperczłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 chyba już ich nie produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja kupowałem tuhttp://allegro.pl/my_page.php?uid=14619933 Namiary są, może jeszcze dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OQŃ Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 ... lecz częściej się tu pojawia http://www.swistak.pl/profil/jawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi