szperacz76 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Flagowce to woblery TEX, zrób jakieś dodatkowe zdjęcia tego dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam!Czy ktoś z kolegów wie czyje to dzieło? Woblerek zakupiłem kilka lat temu na portalu ale drogo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 CAM00413.jpg CAM00413.jpgNa pewno Konowrockiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mam potwierdzam-Konowrocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dzięki, teraz wiem, co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A ja jeszcze nie wiem. Cierpliwie czekam. Może ktoś z kolegów wie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Poproszę również o identyfikacje woblerów 1. 2. 3. 4.Myślałem że to salmo, ale nigdzie nie ma wybitego logo firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ten ostatni to chyba Salmo Roach. Staaaara produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Tak jak kolega wyżej już napisał ostatni to na 100% stary Salmiak Roach, mam gdzieś jeszcze takiego w innym malowaniu (nawet w oryginalnym pudełku się chyba nawet uchował) nie w kalkomanii jak ten Twój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 2 to Woblery Dąbrowskie (konto na facebooku, do kupienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) 3 to jak dla mnie wobler kolegi z forum Artura ( Woblery Asz. - artech ) Edytowane 26 Lutego 2015 przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wiecie Panowie kto jest wykonawcą wobków ze zdjęcia? Kupiłem je na all.. z pół roku temu i teraz nawet niemam jak sprawdzić od kogo bo aukcj trafiła do archiwum wobki.JPGOpisane są w ten sposóbwobki2.JPGJan Bulsiewicz z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dziękuje bardzo za uzyskane odpowiedzi. Może ktoś jeszcze kojarzy pozycję numer 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Potwierdzam 3 to mój wyrób... tak gdzieś z przed 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Czy ktoś wie czyje to dzieło albo rozpoznaje swoje? Pytanie dotyczy pierwszego woblera od lewej w drugiej linii. Edytowane 27 Lutego 2015 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jeżeli chodzi o tego z brokatem to mi na Sieka wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jeżeli chodzi o tego z brokatem to mi na Sieka wyglądaNa pewno nie bo, Sieczków mam trochę, a żaden do tego niepodobny. to inna produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam.Koledzy pstrągowy 6 cm wobler tonący, pracujący w delikatne x, kupiony na forum, łowny dziś ryba nim nie pogardziła tylko nie wiem czyj on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mam takie same.Niestety tylko dwa.Rok albo dwa temu zakupione na giełdzie jerkbait od jednego z kolegów.Ten kolega wyprzedawał masę przynęt.Jak mnie pamięć nie myli p.Marcin Filipowicz (głowy nie dam uciąć).On powinien wiedzieć kto je wykonał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nikt z kolegów nie wie kto wykonał mojego wcześniej pokazanego woblera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 To moje wobki , ten oliwkowy to myślę że może mieć już z 10 lat :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 WitamGratuluję wyrobu, dziś tylko on był skuteczny, miło poznać Twórcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wobki Jarka, jedne z najlepszych jakie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamber Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czy ktoś wie czyje to dzieło albo rozpoznaje swoje? Pytanie dotyczy pierwszego woblera od lewej w drugiej linii.Jak na moje to wyrób św. pamięci Pana Gębskiego. Malowanie identyczne jak mój boleniowy, który jest pare stron wcześniej Do tego znalazłem taką ilustrację i ten pierwszy bardzo przypomina kształtem Twojego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi