trout master Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 A czy ktoś z kolegów pomoże zidentyfikować tego wobka. Pasuje mu dorobić ster, ale nie mam skąd wziąć wzoru.Jeżeli ktoś mam coś takiego w całości to prosiłbym o wrzucenie nazwy twórcy lub fotki od przodu. Dziękuję z góry za pomoc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Chyba January Pawlos ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 A czy ktoś z kolegów pomoże zidentyfikować tego wobka. Pasuje mu dorobić ster, ale nie mam skąd wziąć wzoru.Jeżeli ktoś mam coś takiego w całości to prosiłbym o wrzucenie nazwy twórcy lub fotki od przodu. Dziękuję z góry za pomoc. Podobny do Tomasza Miernika, z wcześniejszej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jak na moje to wyrób św. pamięci Pana Gębskiego. Malowanie identyczne jak mój boleniowy, który jest pare stron wcześniej Do tego znalazłem taką ilustrację i ten pierwszy bardzo przypomina kształtem Twojego. PozdroNa to wyglada że trafiłeś. Po dokładnym zapoznaniu zię z budową wobka(mocowaniem drutu) potwierdzam z prawie 100% pewnością.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamber Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Korpusem one mogą się minimalnie między sobą różnić bo to jednak rekodzieło i trudno o całkowitą powtarzalność ale widzę, że sposób malowania i użyte kolory oraz brokat są charakterystyczne dla starszych Gębali. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Zna ktoś takie wyroby? Te dwa małę u góry posiadają podpis T.S, reszta woblerów to w większości P.O. http://iv.pl/images/61584014905607928840.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 P.O-Paweł Olszewski z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Pomóżcie, koledzy - kto mógł to cudo wyprodukować (to nie jest rękodzieło)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 W ofercie Kamatsu nie ma takich modeli? PozdrawiamSalmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Pomóżcie, koledzy - kto mógł to cudo wyprodukować (to nie jest rękodzieło)? 20150303_193337_tn.jpgMario,tego woblera wyprodukował jakiś azjata.Na naszym rynku rozprowadzał to jakiś czas temu Jaxon.Wobler ten to Holo Reflex Deephttp://katalogjaxon2009.digishop.pl/Catalog1.aspx?IdHosta=407&idAlbumu=2005&idProd=13555 Posiadam nawet jeden egzemplarz w wielkości 70mm(razem ze sterem) w kolorze 10. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wygląda, że to ten, Tomek. Dziękuję!Przynajmniej teraz wiem, czego szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam.Taki wobler dzisiaj dostałem od znajomego. Mówi, że dostał go z 15 lat temu. Wobler wody nie widział, przeleżał ten czas w oryginalnym opakowaniu. Próbowałem wpisać nawę producenta w google ale nie wypluło nic pożytecznego. Opinie mile widziane. Chodzi zwłaszcza o to, czy warto po niego do wody wchodzić przy zaczepie Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 tak to na sto procent bonito boleniowy.Teraz sa już po kalkomanii i sa wizualnie swietne okaze się w praniu bo wagowo na bolka ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajfasz Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Witam,Jakiś czas temu kupiłem kilka woblerów używanych w tym żabki takie jak na zdjęciu.Nie wiecie kto je robi i czy można je gdzieś kupić - bo zostały mi tylko te zdjęcia i to kiepskiej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 wyglądają jak żabki dorado ale zdjęcia niewyrażne i mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam.Taki wobler dzisiaj dostałem od znajomego. Mówi, że dostał go z 15 lat temu. Wobler wody nie widział, przeleżał ten czas w oryginalnym opakowaniu. Próbowałem wpisać nawę producenta w google ale nie wypluło nic pożytecznego. Opinie mile widziane. Chodzi zwłaszcza o to, czy warto po niego do wody wchodzić przy zaczepie Ktoś coś?Leżąc w pudełku ryby na pewno nie żlowi... O skuteczności i jego wartości zadecydować mogą tylko ryby.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam,Jakiś czas temu kupiłem kilka woblerów używanych w tym żabki takie jak na zdjęciu.Nie wiecie kto je robi i czy można je gdzieś kupić - bo zostały mi tylko te zdjęcia i to kiepskiej jakości witam ręki nie dam sobie uciąć bo zdjęcie bardzo kiepskie (i czym bym wtedy wobki strugał ale na 99% te żabki to moja robota;) Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Skryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A to co to takiego i na "kogo" ☺to ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A to co to takiego i na "kogo" ☺to ☺zabytek, powinien sprawdzić sie na bolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jest to "dewon". U nas mało popularna, dawniej zdobyła sobie miejsce w wędkarskich pudełkach głównie amerykańskich i australijskich łowców, dziś już zapomniana i w zaniku. Główną wadą jest bardzo duże skręcanie linki. Choć wciąż można ją kupić, przynęta ta ma silną konkurencję i rzadko trafia na wędkarskie zestawy. Bardzo "lotna", zawsze pracuje, w cięższych wersjach można prowadzić przy dnie nawet w silnym nurcie lub na sporej głębokości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A to co to takiego i na "kogo" ☺to ☺Dewon, ten akurat raczej produkcjii radzieckiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja bym to coś nazwał kulfon, ze względu na uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regnow Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, posiadam kilka woblerków a nic o nich nie wiem Czy zna ktoś twórcę który na swoich wyrobach podpisywał się jako harkon lub harkom i może coś więcej mi o nim powiedzieć? Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez regnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam.Panowie potrzebuje pomocy z identyfikacja woblerkow zalaczonych na zdjeciach. W zeszlym roku bedac w Polsce na wakacjach nabylem w jednym ze slaskich sklepow te wlasnie woblerki. Byly cztery, zostaly dwa. Nie jestem w stanie sobie przypomniec czyjej produkcji sa te cacka. Za dwa tygodnie moja mama przyjezdza do mnie w odwiedziny i chcialbym dokupic sobie kilka sztuk. Woblerki sa bardzo lowne. Za pomoc z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wg mnie to "Krakusy".Doskonały wobler, u mnie skutecznie kusi pstrągi . Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi