Gość Kwinto Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wg mnie to "Krakusy".Doskonały wobler, u mnie skutecznie kusi pstrągi . Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaTak to chyba to. "Killer" na amerykanskie pstragi. Duze dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Czyj to wobler? Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kolego Daszek, warto... Miałem jednego, niestety zerwałem, malowany na okonia. Ah, ile kropków na niego nałowiłem kiedyś... Do czasu zerwania niestety. Dzięki Tobie dowiedziałem się jak się nazywa i pod jaką nazwą go szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak w temacie. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Mi nie wyświetla zdjęć.... czy tylko ja tak mam? Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Mnie też nie wyświetla zdjęć, ale tylko tych Witka. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 U mnie na chrome wszystko wszystkie zdjęcia są. Tapatalk też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 na Firefoxie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czy teraz jest ok? bo u mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 teraz jest Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jak w temacie. Ten różowy to wobek R.Jurasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jak tak trochę z innej "beczki":kto "wykręcił" te jigi ??? Najbardziej chodzi mi o tego ze spłaszczoną główką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Witam!Wie ktoś co to a woblery 2 na dole Kupiłem za 3zl/szt Edytowane 19 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam!Wie ktoś co to a woblery 2 na dole Kupiłem za 3zl/szt Wrzuć lepszą fotkę bo tej nie widać.Drugi od dołu to chyba Rapa-Lovec Aggressor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam!Wie ktoś co to a woblery 2 na dole Kupiłem za 3zl/szt Jak byś dał lepsze zdjęcie to byłoby lepiej ale wydaje mi się że na samym dole do Shiner Lovec Rapy i ten wyżej to tak jak kolega wyżej napisał na 100% Aggressor też z Rapy http://www.lovec-rapy.com/?sLang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jak byś dał lepsze zdjęcie to byłoby lepiej ale wydaje mi się że na samym dole do Shiner Lovec Rapy i ten wyżej to tak jak kolega wyżej napisał na 100% Aggressor też z Rapy http://www.lovec-rapy.com/?sLang=pl Właśnie juz wiem dość to wygląda fajnie Ten Aggressor podobno na 5m schodzi! będziemy czesać Rożnów w trollingu za okoniem Ogólnie to są boleniowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Shiner to jest boleniówka Aggresor 5cm to szczupak, pstrąg, kleń. Ja miałem ładnego szczupaka na aggressora 5cm ale poszedł w kamienie i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam,Panowie i Panie,szukam twórcy woblerów podpisanych T.S.Zdjęcia poniżej - jeśli wiecie kto to, ew. może sam twórca się odnajdzie... generalnie będę rad mając jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam,Panowie i Panie,szukam twórcy woblerów podpisanych T.S.Zdjęcia poniżej - jeśli wiecie kto to, ew. może sam twórca się odnajdzie... generalnie będę rad mając jakieś info.ts1mm.jpgSiudaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Panowie - taka zagadka ode mnie.. jaki to wobler?Znaleziony w szwedzkich szkierach.wygląda na łowny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Buster jerk moja ulubiona zabawka???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Siudaki? Ha... inicjały by się zgadzały, ale... jakoś nie ten styl ...Jesteś pewien że to Siudaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ha... inicjały by się zgadzały, ale... jakoś nie ten styl ...Jesteś pewien że to Siudaki ?Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Polakierować i łowić , albo... nie lakierować, bo po co i łowić Kwinto, duży wybór krakusów masz w fishingmarcie. Edytowane 25 Maja 2015 przez mikolaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam,Panowie i Panie,szukam twórcy woblerów podpisanych T.S.Zdjęcia poniżej - jeśli wiecie kto to, ew. może sam twórca się odnajdzie... generalnie będę rad mając jakieś info.ts1mm.jpg Po poszukiwaniach trafiłem przypadkiem. Twórca to Tomasz Socha, może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi