grzesiekre Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Woblery kupione jeszcze w blaszaku u Brzozowskich przy Supersamie, spokojnie stuknęła im 20-stka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Kolego @ grzesiekre są to woblery nie istniejącej już firmy Big-Fish, masz rację mają około 20lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Fajnie. Dzięki za (p)odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam,Kuzyn zakupił dziś takiego oto woblera, opakowanie od rapali HJ 10cm madein ireland, jednak ja nie kojarzę aby kiedykolwiek woblery rapali były w ten sposób malowane, kształt i mnóstwo detali mi nie pasują.Dodam że posiada w korpusie kulki i waży 18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tu masz caly temat na takie pytania http://jerkbait.pl/topic/48401-co-to-za-wobler/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam, Kuzyn zakupił dziś takiego oto woblera, opakowanie od rapali HJ 10cm madein ireland, jednak ja nie kojarzę aby kiedykolwiek woblery rapali były w ten sposób malowane, kształt i mnóstwo detali mi nie pasują. Dodam że posiada w korpusie kulki i waży 18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuczko Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ok, poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jeśli kupił "to", jako Rapalę, to zdecydowanie towar niezgodny z opisem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Witamzimą wyłowiłem z Wisły takiego woblerka... wie ktoś może co to jest? dobrze mi się nim wędkuje i w przypadku zerwania chciałbym sprawić sobie takiego samego... Edytowane 14 Czerwca 2015 przez DonF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam,Kuzyn zakupił dziś takiego oto woblera, opakowanie od rapali HJ 10cm madein ireland, jednak ja nie kojarzę aby kiedykolwiek woblery rapali były w ten sposób malowane, kształt i mnóstwo detali mi nie pasują.Dodam że posiada w korpusie kulki i waży 18g Często na Allegro widzę takie wałki.Opakowanie Rapali lub innego producenta , a w środku chiński bubel. Zgłaszałem kiedys to dostałem odpowiedź z Allegro na jakiej podstawie uważam że jest to podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Chiński bubel to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witamzimą wyłowiłem z Wisły takiego woblerka... wie ktoś może co to jest? dobrze mi się nim wędkuje i w przypadku zerwania chciałbym sprawić sobie takiego samego...Stawiam na Hubala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonF Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Znalazłem podobny wątek po wpisaniu "Hubal". na zdjęciach widnieją identyczne jak mój, niestety produkcja już zawieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Na 100% Hubal, chyba balsa....Mam podobnego, skurczybyk skuteczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Do Kwinto te wobki to krakuski są świetne ,łowne i bardzo starannie wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Do Kwinto te wobki to krakuski są świetne ,łowne i bardzo starannie wykonane.Według mnie wykonanie co najwyżej dobre, widać na nich taśmową produkcję, nadlewki lakieru czy resztki kleju na sterach (piszę na podstawie własnych modeli), cena jak i praca na pewno atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Krakuski, dla mnie podstawa na kropasy w PL w moich terenach Wykonanie, jak wykonanie, ale ich praca zdecydowanie moim rybom odpowiada http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/woblery-krakusek-zp-g5-a20-p838.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 W Stanach tez sie sprawdzaja. Wykonanie nie wiem, praca pstragom podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Koledzy, mam prośbę o pomoc w rozwikłaniu tajemnicy dotyczącej producenta woblera nr 1.Nie wiem, być może to któryś z forumowiczów, ale głowy nie dam.Jest to oklejanka długości około 16mm korpus (od końca oczka do końca oczka ok 19mm). Kupiłem kiedyś w pakiecie kilka woblerów od kolegi z forum, ale niestety nie pamiętam kogo, a rozmowa na pw została usunięta. Wklejam kilka z tych woblerów. Może autor jest ten sam (szczególnie 1 i 2), a może kolega, od którego je kupiłem zauważy ten post i będzie pamiętał? Oby, bo piekielnie łowne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 To chyba wobler p. Darka Lipki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Myślę Kamil że masz rację! Pogooglowałem i na 99,9% to, to. Jeśli przyjdzie, że kiedyś się na wrocławskich wodach, na których coraz częściej bywam, się spotkamy, wiszę Ci dobrego browara i jakąś fajną przynętę. Dzięki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Eeeeeee. Wzrokowcem jestem, a gdzieś je widziałem i tak mi się skojarzyło... Pozdrówka i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 ...te wobki to kilery....szczególnie wersja z "jajem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 I takich poszukuję (srebrna oklejanka). Jest problem z zakupem niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Panowie, ktoś kojarzy może co to za wobler? Dostałem go w prezencie i nic i nim nie wiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi