Tomek88 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 ten redhead to rapala??? Chyba zartujesz????może prędzej jakas rapyla albo repala czy inna ripala. Kupiłem ją w oryginalnym pudełku w sklepie stacjonarnym ze starych zapasów. Albo więc to jest jakiś stary model albo wpakowali jakąś podróbę w oryginalne pudło. Pudełka szukam, ale póki co nie znalazłem i stąd nie mam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tomek1988 dzięki. A kolega beton żartuje sobie ? Bo chyba kolega Martek ma racje. No ale ja się na tym nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Wciąż proszę o identyfikację boleniowek wyżej Nie musisz pisać kilku postów pod rząd, zawsze można edytować poprzedni Edytowane 28 Września 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kupiłem ją w oryginalnym pudełku w sklepie stacjonarnym ze starych zapasów. Albo więc to jest jakiś stary model albo wpakowali jakąś podróbę w oryginalne pudło. Pudełka szukam, ale póki co nie znalazłem i stąd nie mam nazwy.Kiedyś na alledrogo jeden pacjent sprzedawał podobny shit pakując to w pudełka od Rapali... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Kiedyś nawet w sklepach bywały jakieś chińskie wobki pakowane w pudełka po Rapalkach (bez przywieszek z oznaczeniami nazwy modelu i właściwościami), osobiście widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A te ktoś rozpozna ? Ten mniejszy jakby stara Rapala ale nie mam pewności. Ten większy ma łeb w plastiku takim z jakiego wykonany jest ster, widać przejście na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Kiedyś nawet w sklepach bywały jakieś chińskie wobki pakowane w pudełka po Rapalkach (bez przywieszek z oznaczeniami nazwy modelu i właściwościami), osobiście widziałem. Polak potrafi. Mowa o właścicielu sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) A te ktoś rozpozna ? Ten mniejszy jakby stara Rapala ale nie mam pewności. Ten większy ma łeb w plastiku takim z jakiego wykonany jest ster, widać przejście na zdjęciu.jak Rapala to ma napis na sterze, ale jakoś nie wygląda na rapalowskiego shadrapa Edytowane 2 Października 2015 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Napisu nie ma, ale na pewno jest z balsy. Kolega twierdzi ze Rapala ale pewności nie mam i zwracam sie do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 W latach 90-tych za wschodnią granicą podrabiano Rapale. O ile dobrze pamiętam to we Lwowie można było je kupić. Być może ten shad rap jest z tamtych lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Koledzy, rozpoznajecie ten wobler/podpis? Kto je wytwarza? Dziś w szale zakupów, podczas treningu przed otwarciem Złotego Karasia" przykleił mi się do koszyka . Skuteczne to są wobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Koledzy, rozpoznajecie ten wobler/podpis? Kto je wytwarza? Dziś w szale zakupów, podczas treningu przed otwarciem Złotego Karasia" przykleił mi się do koszyka . Skuteczne to są wobki? 20151008_175352.jpghttp://jerkbait.pl/topic/30615-stary-rudi-i-wobki/page-19#entry1728069 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czleq Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Panowie, wie ktoś co to za wobler? znaleziony nad wodą bez steru, poniszczony od zębów także pewnie łowny dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 LovecRapy - model Ablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czleq Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 LovecRapy - model AbletDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A czy tego ktoś zna? Mam go jakieś 15 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i_de Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wygląda na dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) A co powiecie na tego wobka? Wyłowiony z zaplywu główki na Czajce. Rozpoznaje ktoś? Ciekawa konstrukcyjnie bolenióweczka. Waga bez kotwic 14 gram. Raczej piana. Niestety nie testowałem jeszcze pracy bo dopiero w domu udało mi się go oczyścić. Edytowane 6 Listopada 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Adam- jak dla mnie, to Bonito. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Zdecydowanie Bonito.. i to chyba moje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 O, to nie wiedziałem, że Benito robi takie ciężkie Boleniówki. Olo będziesz miał możliwość poddać oględzinom wobka. Ma charakterystyczną skazę. Jak Twój, oddam bez mrugnięcia powieką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wymień na obiecaną sandaczówkę a bonito niech Ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wymień na obiecaną sandaczówkę a bonito niech Ci służy Zdecydowanie wolę swojaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja też wolę "Twojaki" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja też wolę "Twojaki" No, teraz to przydziobałeś Masz tą sandaczówkę u mnie w gratisie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi