andrzej1977 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Czy ktoś rozpozna co to za boleniówki ? dwa środkowe moje. miałem nawet swój watek ale dawno nic nie robiłem wiec pewnie spadł na sam dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Panowie może ktoś rozpoznaje?Długość 13 cm bez stera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Shakespeare Jointed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Posiadasz takowego?Ta okazja zapukała do moich drzwi i zastanawiam się co to za cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Panowie może ktoś rozpoznaje?Długość 13 cm bez steramaciejeszcze koło smietniów te pojemniki na plastik? nie mów tylko ze było branie na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Też mam podobnego killera Edytowane 27 Listopada 2015 przez eaw32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobekfooto Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam,Zakupiłem ostatnio sporą porcję woblerów. Niestety nie jestem w stanie wszystkich oznaczyć. Proszę o pomoc.Woblery posegregowałem tak że na jednym zdjęciu prawdopodobnie znajdują się woblery jednego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_s Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam, Zakupiłem ostatnio sporą porcję woblerów. Niestety nie jestem w stanie wszystkich oznaczyć. Proszę o pomoc.Woblery posegregowałem tak że na jednym zdjęciu prawdopodobnie znajdują się woblery jednego producenta. Fajne wobki, masz na zdjęciach starej produkcji gebale, Lipińskiego, dorado, sieki, bonito i gloogi Witam, Zakupiłem ostatnio sporą porcję woblerów. Niestety nie jestem w stanie wszystkich oznaczyć. Proszę o pomoc.Woblery posegregowałem tak że na jednym zdjęciu prawdopodobnie znajdują się woblery jednego producenta. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Lovec rapy i krakuski widzę między innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 pierwsza kolumna 4 foto wobler w środku TAPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 drugie od góry lewa strona to Sieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam, Zakupiłem ostatnio sporą porcję woblerów. Niestety nie jestem w stanie wszystkich oznaczyć. Proszę o pomoc.Woblery posegregowałem tak że na jednym zdjęciu prawdopodobnie znajdują się woblery jednego producenta. Przedostatnie: Lovec Rapy: Shiner, tamte dwa to Perch i ostatnie zdjęcie też Rapy: Humpy, Trout i Sniper http://www.lovec-rapy.com/?sLang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam, Zakupiłem ostatnio sporą porcję woblerów. Niestety nie jestem w stanie wszystkich oznaczyć. Proszę o pomoc.Woblery posegregowałem tak że na jednym zdjęciu prawdopodobnie znajdują się woblery jednego producenta. Kolumnami: 1 kol. 2 kol. 1 fotka- Gębale Krzyśka Gębskieg 1 fotka- Gębale Krzyska Gebskiego 2 fotka-Krakusy 2 fotka-Sieki 3 fotka-Dorado Classic 3 fotka-1 ?, taps, 3? 4 fotka-Dorado Invader, Krakus, Siek 4 fotka-Gębala, Bonito 5 fotka-Krakus, Dorado Magic 5 fotka-Lovec rapy 6 fotka- Lovec rapy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Kolumnami: 1 kol. 2 kol. 1 fotka- Gębale Krzyśka Gębskieg 1 fotka- Gębale Krzyska Gebskiego 2 fotka-Krakusy 2 fotka-Sieki 3 fotka-Dorado Classic 3 fotka-1 ?, taps, 3? 4 fotka-Dorado Invader, Krakus, Siek 4 fotka-Gębala, Bonito 5 fotka-Krakus, Dorado Magic 5 fotka-Lovec rapy 6 fotka- Lovec rapy 4 fotka-Dorado Invader, Krakus, Harnaś5 fotka-Big Fish , Dorado Magic Edytowane 30 Listopada 2015 przez atb69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobekfooto Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Hej,Dziękuję wszystkim za bardzo pomocne odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Może ktoś pomoże z wobkiem poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje pomocy w odnalezieniu producenta jest to jakaś masowa z tego co pamiętam a nie mogę odszukać zostało mi tylko zdjecie i to jeszcze tragicznej jakości ale może akurat ktoś rozpozna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Niewiele widać na tym zdjęciu ale na pierwszy rzut oka może być to robota Zbyszka Dudy z Zamościa ale ręki uciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dobrze celujesz ale to niestety nie jego wyrób kształt wachadlowki zgadza się z jego produktami ale ta kosztowała około 10zl i była kupiona w jakimś markecie bo w jakim juz nie pamiętam i 100% jest to masowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Daj lepsze zdjęcie, mi to przypomina blaszkę ATMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udało mi się zrobić lepsze zdjęcia tej wahadlowki może teraz uda się komuś ja rozpoznać bo niestety to nie jest robota pana Dudy gdyż jest to jakaś masowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Takie dwie perełki wpłynęły...kto zrobił?języczek lakierowany?! od spodu wypukła literka S Edytowane 16 Grudnia 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje pomocy w odnalezieniu producenta jest to jakaś masowa z tego co pamiętam a nie mogę odszukać zostało mi tylko zdjecie i to jeszcze tragicznej jakości ale może akurat ktoś rozpozna?Zdaje się ,że podobne były na giełdzie:z opisu wczesny 'góral'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Obraz 090.jpgObraz 091.jpgTakie dwie perełki wpłynęły...kto zrobił?języczek lakierowany?! od spodu wypukła literka SA mnie się widzi że to Sieki są . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi