spinnerman Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Sieki A mnie się widzi że to Sieki są .Jak w mordę strzelił Sieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Sieki Jak w mordę strzelił Sieki Raczej:jak w mordę sieknął Sieki Sorry za: OT. Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Banjo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Brak doświadczenia...ale ten okoń 'Sieka' to chyba wcześniejsza produkcja-w aktualnej nie znalazłem(zmylił mnie dodatkowy garb).S czasem oznacza tonący wobek w tym przypadku S-'Siek'.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udało mi się zrobić lepsze zdjęcia tej wahadlowki może teraz uda się komuś ja rozpoznać bo niestety to nie jest robota pana Dudy gdyż jest to jakaś masowkaPanowie nadal poszukuje może ktoś rozszyfruje jakiej produkcji to cudo bardzo mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam, dzisiaj w trakcie przeglądania woblerów trafiłem na coś takiego : Czy ktoś z Kolegów wie co to za wobki ? Sądząc po wyglądzie... wiekowe, pierwsze cztery metalowe stery. Z góry dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Pewnie podróbki. Abu Hi-lo i może jakiś starych łownych Corrado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) 4 styropiany-sklepowe Polsping?,5 nie wiem...może wczesne dorado?! Edytowane 26 Grudnia 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udało mi się zrobić lepsze zdjęcia tej wahadlowki może teraz uda się komuś ja rozpoznać bo niestety to nie jest robota pana Dudy gdyż jest to jakaś masowkaBlaszka robiona na wzór starych kącówek, niestety wykonanie bardzo kiepskie w porównaniu z oryginałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 ślady po zębach są więc myślę, że kusiły ryby 4 styropiany-sklepowe Polsping?,5 nie wiem...może wczesne dorado?!Tak, wydaje mi się, że mogą być ze styropianu lub czegoś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 To samo krępowanie,ale stalowa,miedziowana...-kąckówka?czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam, dzisiaj w trakcie przeglądania woblerów trafiłem na coś takiego : Czy ktoś z Kolegów wie co to za wobki ? Sądząc po wyglądzie... wiekowe, pierwsze cztery metalowe stery. Z góry dziękuję.Te z blaszanym sterem to pierwsze, Polskie, seryjnie produkowane woblery. Lata 80-te. Nie maja nic wspólnego z Polspingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Te z blaszanym sterem to pierwsze, Polskie, seryjnie produkowane woblery. Lata 80-te. Nie maja nic wspólnego z Polspingiem.a jaka firma je produkowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 To samo krępowanie,ale stalowa,miedziowana...-kąckówka?czy coś innego?Wygląda na kąckówkę. Wzorów było dużo, wiem bo mam kilka sztuk i jeśli jest na sprzedaż to chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Tego niestety nie wiem. Były jeszcze dwa inne modele. Zobacz wątek "najstarsze woblery" tam wrzuciłem fotkę wszystkich wersji. Były krótko na rynku bo raczej nie grzeszyły jakością (choć mnie się udało na szczupaczka złowić okonia 42,5cm ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 ok, przeczytam i chętnie zobaczę. Wielkie dzięki BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolomeo213 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Panowie jeśli te kacowki są juz od dłuższego czasu nie produkowane to napewno nie to bo ta blacha była kupiona w zeszłym roku w sklepie tylko znajomy nie pamięta w jakim i nie wie jakiej to produkcji każdy z nas miał kilka sztuk i dziś została zerwana ostatnia właśnie ta ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Może ktoś pomoże? Kupione w sklepie w Gdyni, u Kaszuba z brodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Poznaje ktoś te przynęty? http://zapodaj.net/4877b2eb004b0.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 1. sendal?? Poznaje ktoś te przynęty? http://zapodaj.net/4877b2eb004b0.jpg.html1. Sendal??10. jugol??12. Tomek Kolejarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) 4.boleniowy-'siudak'5.'góral'7.arc minnow yo-zuri lub kopia Edytowane 30 Grudnia 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) 6 to chyba colsheephttp://colsheep.pl/images/cennik/oferta%20woblerw%202013.pdf Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 8. Skryty11. Skrytyw sensie moje (z przed roku, może dwóch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 3. to rosyjski wobler z lat 90 (jak się nie mylę) chyba ma grzechotkę,oczka nie ma z drutu tylko wytłoczone z blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. sendal?? 1. Sendal??10. jugol??12. Tomek Kolejarz--—------------------------------------------------ Jugol z dorobionym sterem lub jego podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Dziękuję wszystkim za szybkie odpowiedzi. Może ktoś poznaje jeszcze takie wyroby? http://zapodaj.net/c0276fdf1fa7c.jpg.html Edytowane 31 Grudnia 2015 przez LordG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi