Kamil Z. Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Jak dla mnie, to Gusman Edit.Platynowlosy.Ten złoty "tiger" z literką "P" wygląda mi na wobka eRKa. Edytowane 23 Marca 2016 przez Kamil Z. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jak masz i używasz to zaopiniuj.Fakt mam Używałem raz czy dwa Idzie jak kamień w wodę Nie mój gust Więc i opinia nie będzie miarodajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Obie konstrukcje to na 100% Jarek Gusman. Ta żółto-zielona chyba nigdy w handlu nie była, co najwyżej Jarek komuś ją darował. Za to brązowo-zielony żuczek był w produkcji przez lata, chyba w trzech wielkościach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Nigdy na tego gusmana nic nie złowiłem ale jeśli chodzi o masę i latanie to jest kozak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Na pierwszego mialem masę kleni. Może dla tego ze jest to typowy smużak i fajnie zamiata dupka podczas prowadzenia. Jednak różni się od tego nizej tym ze ma zwykły prosty grzbiecik. Natomiast drugi ma tak jak by zrobioną imitacje pokryw skrzydłowych. Jednaknim wody nim nie oczarowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Czy to sa wobki Wąchały? 9 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Raczej "niet"Według mnie to kolejne kopię Wąchały Niektórzy dochodzą do perfekcji w podrabianiu innych,więc czasem ciężko stwierdzić po fotce i to mocno niewyraźnejTa "podróbka" jest raczej kiepska (w sensie ,że widać różnice z oryginałami) Bo często podróbki są mocno łowne Jednak 2zł bym nie obstawił,że to Wachała,jedynie w grę wchodzą starsze produkcje i tego nie stwierdzę ,bo jak robił wtedy wobki to mnie na świecie nie było ..Tylko czy wtedy naklejał zwykłe oczy 3D?? "100 lat temu"...eee wątpiehejjj Edytowane 27 Marca 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Troche lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 może w tym wątku znajdziesz odpowiedź:http://sumowapasja.pl/forum/viewthread.php?thread_id=424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zna ktoś producenta tych przynęt? https://zapodaj.net/21ea62626bacb.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Czyjej produkcji te krąpie? trzy rodzaje wychylenia steru... Edytowane 29 Marca 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) I jeszcze dwa łamane z wtrysku:ciekawy bezsterowiec i wersja ze sterem.. Edytowane 29 Marca 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Krąpie to Bonito Jacka Wargockiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaTeRR Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 wobler znaleziony nad warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Krąpie to Bonito Jacka WargockiegoDzięki,mam dwa z kanciatym sterem ,a te ze zdjęć wolałem zapytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam. Pomoże ktoś w rozpoznaniu tego wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Arek1990 na moje oko to Kenart 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dokładnie. Z tego ujęcia wygląda na Divera, ale mogę się mylić, bo perspektywa niekorzystna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Pomoże ktoś w rozpoznaniu tego wobka? Kenny-kenart...nie podpisany?w tej kalkomanii są też dorado,ale ster podcięty-kenny! Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ... w tej kalkomanii są też dorado,ale ster podcięty-kenny! Dorado nie robi kalkomani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Może zabytkowy?a może mi się pomerdało?!Jutro wrzucę 'wzdęcie'...bo mi dziś wpadł w oko. Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 całkiem podobny do big-fisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Wobler ma ok. 8cm długości, na pewno latek trochę ma, podpisu też brak. Może lekko krzywe nacięcie na ster to znak rozpoznawczy tej firmy? Zdjęcie z innej perspektywy: Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Arek1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Obiecana fotka:Dorado na sterze i korpusie.Przy okazji dwa inne ciekawe karasie produkcji nieznanej,jeden z łuską wyklejoną z kółek po dziurkaczu.Dwa bezstery boleniowy NN podobny do salmo Thrill i szczupak NN... Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @Darek1Dorado to Dorado. Inna kolorystyka choć bardzo podobna. Oni nie robili nigdy takiego kształtu, zwłaszcza w 8cm wersji. Ten kształt i kolor wychodzi mi na stary BIG FISH (bardzo stare CORADO) lub jakiś KENART (ich woblerów nie znam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi