trout master Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mój wygląda jakby zginął pod kołami auta a pstrągale dalej nie rozumieją że jest niejadalny. Zakleimy białą "pleśniawkę grzybem" i dalej do wody uczyć ich rozumu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam. Pomoże ktoś w rozpoznaniu tego wobka?WP_20160403_21_57_43_Pro.jpg strona 28 post 542 mam inny model w tej samej kalkomani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wobler ma ok. 8cm długości, na pewno latek trochę ma, podpisu też brak. Może lekko krzywe nacięcie na ster to znak rozpoznawczy tej firmy? Zdjęcie z innej perspektywy: 4776523_WP_20160403_21_57_24_Pro.jpgTrout Master ma rację to jest Big Fish z całą pewnością. Sam tą kalkomanię rysowałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 strona 28 post 542 mam inny model w tej samej kalkomaniTamten to również na 100 proc Big Fish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 thymalus, to też twoja robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 6094261776.jpgthymalus, to też twoja robota?Tak sprzed 20 lat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 jak się nazywa ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zabij ale nie pomnę nazwy handlowej. Dla nas była uklejka ze skrzelami w odróżnieniu od uklejki bez skrzeli Były 3,5 cm, 5, 7 i 9 cm. Nawet jeszcze trochę surowych korpusów mam tych wobków. Zwłaszcza 3,5 cm były udane i łowne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 @thymalusNa kalkomani leciliście??? Czy to tamponiarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Na "tamponiarce" były tylko "tęczaki" robione i to pierwsze. Potem tylko kalkomania. Pierwsze kalki bardzo siermiężne były, na sicie drukowane. Kolejne już na offsecie. Drugie pomagał złożyć Andrzej Paruzel i firma z którą współpracował w W-awie. Ja rysowałem fragmenty, a potem do kupy się to składało na kompie. Przypomnę, że był 1997 rok. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez thymalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Widzisz. Teraz wszystko jasne.Dlatego pisałem wyżej że Dorado nigdy nie robiło na kalce. Malowane i tamponiarka. W kalkomani cała technologia jest dużoooooooo trudniejsza. Wiem bo robiłem (-ę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Może ktoś rozpozna te wobki i poda namiary na Twórcę. Mam pewien typ, ale chciałbym się upewnić. Jeśli ktoś je ma i zechciałby się pozbyć, to chętnie kupię. Proszę zwrócić uwagę na literkę "K". Woblerki chyba są dosyć stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Moja kolej, nie wiem czyj to wyrób, myślę że charakterystyczne. Może ktoś poznaje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Może ktoś rozpozna te wobki i poda namiary na Twórcę. Mam pewien typ, ale chciałbym się upewnić. Jeśli ktoś je ma i zechciałby się pozbyć, to chętnie kupię. Proszę zwrócić uwagę na literkę "K". Woblerki chyba są dosyć stare. Naprawdę nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja wiem to woblery Krzyśka z Katowic, mam ich jeszcze kilkanascie ,później wstawie fotkę.Kupowałem je w szkole średniej tak w pierwszej-drugiej klasie to gdzies w 91-92r w sklepie Eurospin na ul.Gliwickiej 10.Niedawno spotkałem Krzyśka, woblerów już nie struga. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki Tomek za odpowiedź u mnie leżakowały w przegródce z jaziówkami Darka Wowry i pod takim szyldem je sprzedałem Sylwkowi Swoją drogą Eurospin w tamtych latach to było fajne miejsce spotkań otwartych spinningistów, sympatycznych i łowiących sprzedawców z których najbardziej lubiłem Bartka.... Ech łezka się w oku kręci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moja kolej, nie wiem czyj to wyrób, myślę że charakterystyczne. Może ktoś poznaje? DSCF9686.JPGDSCF9687.JPGDSCF9688.JPGDSCF9689.JPG Darek Mleczko takie tworzył, te raczej podróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 czy ktoś wie kto to produkuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Darek Mleczko takie tworzył, te raczej podróbki To akurat wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dzięki Tomek za odpowiedź u mnie leżakowały w przegródce z jaziówkami Darka Wowry i pod takim szyldem je sprzedałem Sylwkowi Swoją drogą Eurospin w tamtych latach to było fajne miejsce spotkań otwartych spinningistów, sympatycznych i łowiących sprzedawców z których najbardziej lubiłem Bartka.... Ech łezka się w oku kręci...Fajna ekipa tam była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 może ktoś zna nazwy poniższych przynęt na pewno są tu yo zuri, rapala, kormoran,megabass...chodzi mi o modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak90 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 2 Rapala X-Rap9 Rapala Flat-Rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ktoś rozpoznaje co to za firma? Wysępiony z pudełka ojca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Wygląda na Krakuska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Spytam pana Zbyszka jak u niego będę, ale nie wydaje mi się, musiałby być bardzo stary, a tamte krakuski były chyba inaczej malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi