Fisher1985 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 A nie będzie to Corrado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja też obstawiam pana Januarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Na pewno January przez moje ręce przeszło tych wobków na pewno ponad setka nie licząc tych które oklejał mi na moje zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Woblerki te były w sprzedaży w latach 90-tych. Jak to zwykle nie zwracałem uwagi na producenta, a teraz przydałaby się taka znajomość . Ktoś może coś wie?Woblerek z jedną kotwicą, troszkę pękaty o długości 2.5 cm. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 U mnie w sklepie były w tych latach pod nazwą HUNTER fajne na klenia na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 U mnie w sklepie były w tych latach pod nazwą HUNTER fajne na klenia na marginesie.Dzięki. Już trochę bliżej, ale jeszcze nie wiadomo kto je robił . Czasami bywam w Twojej firmie, najczęściej ostatnio na otwarciu nowych hal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Szkoda że się nie zgadaliśmy. Sprawdzę w domu może mam jeszcze oryginalne pudełko od takich hunterów i tam coś będzie więcej o producencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Szkoda że się nie zgadaliśmy. Sprawdzę w domu może mam jeszcze oryginalne pudełko od takich hunterów i tam coś będzie więcej o producencie.Jeszcze będzie okazja spotkać się. Na pewno pojawię się u was, chyba już w 2017 roku. Jak by się dało odszukać takie pudełeczko byłoby super, a jeszcze lepiej gdybym mógł odebrać je osobiście . Ale może zbyt wiele wymagam. Kiedyś kupiłem od Ciebie wobki owijane mylarem. Stare, dobre czasy . Wtedy jeszcze mieliście siedzibę razem z RR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Mylar to były początki oklejania. Jeszcze nie wiedziałem co to taniny. Hehe. Dam znać jutro na priv czy znajdę to pudełko gdzieś w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) To może jeszcze uda się poznać autora tych wobków.Woblery mają podpis: "Kajtek"a wykonane są w stylu woblerów z Czarnego. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Sławku na 99% mam małego kajtka w domu więc jakby co to mogę szukać 3 do pary .Mam go od gościa, który był zarejestrowany na "FORS" ale było to ponad 15 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Andrzeju, dzięki za wieści. Wieści na temat Kajtków w necie są zerowe. Nie mam o kogo zaczepić się, aby coś dowiedzieć się. Troszkę promyka nadziei już rzuciłeś . Pewnie nie pamiętasz jego nicku z FORSa? Jak myślisz mogą to być wobki z Czarnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 To były czasy "starego" FORSa wszystko z nim związane poszło w niebyt. Trzeba będzie zapytać tam może jest jeszcze wytwórca lub ktoś kto go zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Kajtkowski Zbigniew z Czarnego to twórca Kajtków.Pozdrawiam Ps:Te dwa wobki z twojego zdjęcia miałem naście lat i niedawno puścilem w obieg na giełdzie. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Iwan krk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dzięki za informacje. Widziałem je i albo wówczas spóźniłem się, albo było zbyt dużo innych w zestawie. Bardzo mi pomogłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Mój jeszcze niemoczony, może i dobrze bo pewnie był by już urwany do tej pory. Trzeba go będzie odszukać. Edytowane 12 Grudnia 2016 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Mój jeszcze niemoczony, może i dobrze bo pewnie był by już urwany do tej pory. Trzeba go będzie odszukać.Andrzeju, koniecznie odszukaj . Kleniowego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Znalazłem. Charakterystyczne jesy takie załamanie dupki od spodu. Na Twojej fotce też to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Znalazłem. Charakterystyczne jesy takie załamanie dupki od spodu. Na Twojej fotce też to widać.Mówisz o tym brązowym, bo drugi już wystrugany tradycyjnie. Andrzeju poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Wczoraj przeleciałem całą piwnicę wszystkie szpargały jakie tam wynosiłem niestety bracki wyrzucił robiąc porządki latem. A szkoda tyle lat to wszystko leżało. Tak że Sławku niestety z pudełka i jakiegoś info odnośnie producenta z mojej strony żadnej nic nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dzięki Tomku. Troszkę szkoda. Nic nie poradzisz. Trzeba cierpliwie czekać, może jednak ktoś rozpozna je i poda więcej informacji. Jak będę się wybierał w Twoje strony, puszczę famę, że jadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mały "Kajtek" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mały "Kajtek"Fajowy . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dopiero teraz zauważyłem, że ma zagięte groty w kotwicach. Czyli już około 15 lat temu stosowałem zagięte groty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam kupiłem dość dawno kilka wobków niestety twórców już zapomniałem może ktoś pomoże odświeżyć pamięć.W prawym rzędzie dwa dolne wobki znam . Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi